Ομολογεί ο Αδωνις την λαθροχειρία στο διαδίκτυο

 

 

Κυνικά ομολόγησε ο Αδωνις Γεωργιάδης ότι έπαιξε μικροπολιτικά παιγνίδια, «παραποιώντας» μια ανάρτηση του Ν. Καρανίκα, συμβούλου στο Μέγαρο Μαξίμου, την οποία απέδωσε ευθέως στο πρωθυπουργό, βάζοντας την φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και αναρτώντας την στο διαδίκτυο.

Και υποστήριξε ότι διέπραξε αυτή την πολιτική πλαστογραφία, για να αποδώσει την πολιτική ευθύνη στον πρωθυπουργό, για όσα έγραψε ο κ. Καρανίκας σχετικά με τον εκβιασμό της Ελντοράντο ότι θα αποχωρήσει από την επένδυση της Χαλκιδικής.

Ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης στον Σκάι:

Πήρα την ανάρτηση του κ. Καρανίκα και εκεί που είχε τη φάτσα του στο facebook την αντικατέστησα με τη φάτσα του κ. Τσίπρα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναρτώντας το «δημιούργημα» του στο twitter. Μάλιστα μέχρι και ο… γνωστός Άρης Πορτοσάλτε έκανε παρατήρηση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, όχι βέβαια γιατί πλαστογράφησε τον πρωθυπουργό, αλλά γιατί η λέξη «φάτσα» δεν ακούγεται καλά και θα έπερεπε να λέει «πρόσωπο».

Δικαιολογώντας μάλιστα τα αδικαιολόγητα συνέχισε λέγοντας: «Και λέω, μην ξεχνιόμαστε. Το να λέμε ότι μία φταίει ο Πολάκης, πότε φταέι ο Γιάννης και πότε φταίει ο Καρανίκας, είναι αστείο. Για όλα υπάρχει ένα πρόσωπο. Ο Αλέξης Τσίπρας». «Τι καταλαβαίνει ο καθένας; Ότι την ανάρτηση του Καρανίκα την χρεώνω στον Τσίπρα, ο οποίος Τσίπρας έχει διαλέξει τον Καρανίκα για πρωθυπουργικό σύμβουλο», είπε σε μία προσπάθεια να μας κάνει να μπούμε στα άδυτα του μυαλού του ή να μαζέψει μάλλον τα ασυμάζευτα.

«Μπορεί κάποιος να νομίζει ότι αυτή την ανάρτηση την έκανε ο Τσίπρας;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here