Ομαδικό έγκλημα στη Λέσβο-Εκκλησία και Διεύθυνση Εκπαίδευσης σχεδίαζαν να πάνε τα σχολεία εκκλησιασμό!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Μητρόπολη Μυτιλήνης καλεί και η Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης οργανώνει ομαδικούς εκκλησιασμούς χωρίς την παραμικρή συναίσθηση κοινωνικής ευθύνης. Ευτυχλως, θέλουμε να ελπίζουμε, το κλείσιμο των σχολείων πανελαδδικά θα ματαιώσει τα εγκληματικά σχέδια σε βάρος της δημόσιας υγείας.

Η Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μόλις χθες και ενώ ήδη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης η πρώτη ασθενής με κορονοϊό με αποτέλεσμα η Λέσβος να ανήκει στις κόκκινες πλέον υγειονομικές περιοχές της Ελλάδας, κοινοποίησε εγκύκλιο της Μητρόπολης Μυτιλήνης.

 

Σύμφωνα με αυτήν οι Διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλούνται από 8 έως και 14 Μαρτίου να παρακολουθήσουν ομαδικά μια λειτουργία των προηγιασμένων. Η οποία και σύμφωνα με την εγκύκλιο θα τελεσθεί την Τετάρτη  11 Μαρτίου για τα Δημοτικά Σχολεία και την Παρασκευή 13 Μαρτίου για τα Γυμνάσια και Λύκεια της Μυτιλήνης.

Ας σημειωθεί ότι ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί η αποστολή της εγκυκλίου της Μητρόπολης από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στα Σχολεία χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή παγκόσμια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here