ΠΑΕ Ολυμπιακός:»Ταπεινωτική συντριβή των εμπνευστών της συκοφαντικής εκστρατείας»

Την δικαίωσή της από το CAS το οποίο απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης της UEFA για τη συμμετοχή των ερυθρόλευκων στους ομίλους του Champions League σχολίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε. Η διοίκηση του Πρωταθλητή Ελλάδας κάνει λόγο για «ταπεινωτική συντριβή για τους εμπνευστές της συκοφαντικής εκστρατείας», ενώ λίγο νωρίτερα στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ανάρτησε ειρωνικό ποστάρισμα για τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, υπήρξε η ανάρτηση στη σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook, που ανέφερε:

«Απορρίφθηκε από το CAS η έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά της απόφασης της UEFA για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να προσβάλει την απόφαση του CAS στο ανώτατο (για εκείνους) δικαιοδοτικό όργανο, τη «ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ»».

Ακολούθησε λίγο αργότερα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«To Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

 Επιβεβαίωσε έτσι την απόφαση της UEFA, ότι δεν προκύπτει καμία ανάμειξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα την εμπόδιζε να συμμετάσχει στο Champions League.

Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης συκοφαντικής εκστρατείας, οι οποίοι μεθοδικά και συστηματικά επενδύουν στη δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό και να καλύψουν την ανυπαρξία τους, υπέστησαν ταπεινωτική συντριβή.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δικαιώθηκε για μία ακόμα φορά από τις αποφάσεις των πραγματικών (όχι των τηλεοπτικών) δικαστηρίων και δικαιοδοτικών οργάνων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τις συνεχείς επενδύσεις, με τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανονισμούς, αποτελεί τον καλύτερο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here