Ολονύχτιο γλέντι για τις καθαρίστριες με τον κόσμο στο πλευρό τους!

Πιστές τόσους μήνες στον αγώνα τους και ήρθε η στιγμή που δικαιώνονται!!! Οι δυναμικές καθαρίστριες μετά την ανακοίνωση και επισήμως της επαναπρόσληψης τους διοργάνωσαν μια μεγάλη γιορτή καλώντας όλο τον κόσμο να γιορτάσουν παρέα.

Με παρέλαση υπουργών, γλυκά, ποτά αλλά και γλέντι που κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών ολοκλήρωσαν την πολύμηνη μάχη τους για να επιστρέψουν στις δουλειές τους.

katharistries

Από νωρίς χθες το πρωί με την εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη για το ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» να βγαίνει ζωντανά από το σημείο στο οποίο είχαν κατασκηνώσει οι γυναίκες με το κόκκινο γάντι όλο το προηγούμενο διάστημα. Ακολούθησε «παρέλαση» υπουργών με πρώτη την αναπληρώτρια ΥΠΟΙΚ Νάντια Βαλαβάνη ,η οποία πήγε να συγχαρεί τις καθαρίστριες κρατώντας και ένα κουτί γλυκά. Αφού αγκαλιάστηκε με τις γυναίκες που έδιναν το δικό τους αγώνα επί πολλούς μήνες, συγκινημένη φωτογραφήθηκε μαζί τους.

kath

Από την Καραγεώργη Σερβίας πέρασαν και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ενώ νοητά εκεί βρισκόταν και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος εξέδωσε μακροσκελή δήλωση. Το μεσημέρι έκαναν και τα αποκαλυπτήρια του πανό που θα αφήσουν στην Καραγεώργη Σερβίας για να θυμίζει τον αγώνα τους ενώ το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με χορούς, τραγούδια και πανηγυρισμούς.

φωτό : Μάριος Λώλος

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here