Δίκη ΧΑ: Oλοκληρώνεται σήμερα η κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη η δίκη της Χρυσής Αυγής, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα, Μάγδας με την υποβολή ερωτήσεων από την πλευρά της πολιτικής αγωγής αλλά και των συνηγόρων υπεράσπισης.

Η μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού, όπως και ο πατέρας του, τόνισε στο δικαστήριο πως τα χτυπήματα στο γιο της από τον Γιώργο Ρουπακιά, τον οποίο αποκαλούσε δολοφόνο αποφεύγοντας να πει το όνομά του, ήταν επαγγελματικά. Υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή ειναι εγκληματική οργάνωση που εκπαιδεύει δολοφόνους και ότι Χρυσή Αυγή και Αστυνομία είναι ένα, καταγγέλλοντας ότι το μοιραίο βράδυ του φονικού της 17ης -ξημερώματα 18ης Σεπτεμβρίου 2013, οι αστυνομικές αρχές έμειναν απαθείς.

Κατά τη σημερινή διαδικασία το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει και την απόφασή του στο αίτημα της πολιτικής αγωγής για χρήση τεχνικών μέσων εντός της δικαστικής αίθουσας, στις φυλακές Κορυδαλλού, ώστε όλοι οι παράγοντες της δίκης να έχουν πρόσβαση σε βίντεο, φωτογραφίες και ηχητικά ντοκουμέντα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, συνήγορος της πολιτικής αγωγής εκδήλωσε την πρόθεσή του να προβάλει βίντεο με «πρωταγωνιστή» τον πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη, προκειμένου να θέσει ερωτήσεις στη Μάγδα Φύσσα, ενώ λίγο αργότερα προκλήθηκε πανδαιμόνιο στην αίθουσα όταν επιχείρησε να της δείξει φωτογραφία από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Πατέλη. Συνήγοροι υπεράσπισης κατηγορουμένων είχαν σηκωθεί όρθιοι και ζητούσαν να δουν το ντοκουμέντο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here