Οκτώ συλλήψεις για την επίθεση στον Κωνσταντινέα – Αναζητούνται ακόμη δύο άτομα

Σε τρεις ακόμα συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Καλαμάτα για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.   

Έτσι, συνολικά ο αριθμός των συλληφθέντων ανήλθε σε οκτώ, καθώς το πρωί είχαν συλληφθεί άλλα πέντε άτομα. Οι προσαγωγές ξεπερνούν τις 20.   Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητά δύο ακόμα άτομα, τα οποία φέρεται να εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος του βουλευτή.  

Οι οκτώ συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και οι άλλοι δύο που αναζητούνται, βαρύνονται με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης εξύβρισης, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού.   Κατά πληροφορίες ο κ. Κωνσταντινέας δέχτηκε την Κυριακή αρχικά χυδαίες ύβρεις από ομάδα ατόμων που ανήκουν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών, έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας.

Μετά ακολούθησε σωματική επίθεση ενώ τον χτυπούσαν και με καδρόνια.   Ο ίδιος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά το περιστατικό δήλωσε πως για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του, όταν δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που τον χτύπησαν. Το μήνυμά του ήταν ότι ο φασισμός δεν θα περάσει.   Ο βουλευτής πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο Καλαμάτας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here