Οι συμβουλές του Σιμιτζόγλου στον Αλαφούζο

Συνάντηση με τον αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου είχε ο Γιάννης Αλαφούζος το πρωί της Δευτέρας (25/1). Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει αυτή τη συνάντηση, η οποία δεν είχε επίσημο χαρακτήρα και έγινε στο γραφείο το κ.Σιμιτζόγλου, με τη διάρκεια της να είναι κάτι παραπάνω από μία ώρα (11:00 – 12:05).

Όπως προκύπτει από διάφορες «πηγές», ο αθλητικός εισαγγελέας συμβούλεψε τον κ.Αλαφούζο, να διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο χαμηλά τις εντάσεις στην κόντρα του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και παράλληλα να κρατά περισσότερο κάποιους τύπους, έχοντας πιο χαμηλών τόνων αντιδράσεις. με σκοπό φυσικά, να ηρεμήσουν τα πνεύματα στη διαμάχη Παναθηναϊκού – Κοντονή.

Ο κ.Αλαφούζος πάντως, από την δική του πλευρά, εξέφρασε τα παράπονα και την οργή του, για την (σύμφωνα με την άποψη του) άδικη και εξοντωτική τιμωρία που επεβλήθη στον Παναθηναικό από τον κ.Κοντονή. Τέλος, αναφέρθηκε και στα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην αδυναμία των ποδοσφαιρικών οργάνων να εξασφαλίσουν την ισονομία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here