Οι ρατσιστικές αθλιότητες εμπίπτουν στον (ποιόν άλλον;) αντιρατσιστικό νόμο!

 

Του ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Προφανώς οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ που χλεύασαν με τρόπο απροκάλυπτα ρατσιστικό την τυφλότητα μόνο ακραία φαινόμενα ηλιθιότητας δεν αντανακλούν. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αντανακλούν τη θλιβερή πραγματικότητα μιας νεοελληνικής κοινωνίας ακραία συντηρητικής και ευάλωτης στον εκφασισμό.

Αυτό, όμως, κατ’ ελάχιστον δεν συνιστά λόγο να ξεχαστεί στην ιδιαίτερη χώρα – που ο κάθε εμφανώς ηλίθιος μπορεί να έχει δημόσιο βήμα σε κανάλια του φρέσκου αέρα (ΣΚΑΪ) παριστάνοντας τον έγκυρο και έγκριτο δημοσιογράφο αρκεί να είναι υποτακτικός όταν πρέπει σε αυτούς που πρέπει – η δοσμένη σε όλο τον σύγχρονο κόσμο άλφα βήτα.

Τι λέει; Ας δώσουμε τον λόγο στην πρωτοπόρο Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων να την κάνει λιανά και στους πλέον ηλιθίους:

“Οι αθλιότητες των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ εμπίπτουν στον αντιρατσιστικό νόμο. Καλούμε το ΕΣΡ να παρέμβει και την εισαγγελία να εφαρμόσει το νόμο.”

*Καλό (ευσεβής πόθος) θα ήταν ρατσιστικά βλακόμουτρα όπως τα συγκεκριμένα να εξαφανιστούν τελείως από τον χώρο των ΜΜΕ, όμως των “ευσεβών πόθων”  σε τούτη την μικρή ζωή, σε τούτη την αδιανόητη χώρα, προηγείται η τήρηση της νομιμότητας. Πώς και έτσι; Μα διότι όλοι τους είναι αποκυήματα της συστηματικής παραβίασής της.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here