Οι νέες χυδαιότητες Ψαριανού, η ανοικτή συστράτευσή του με τη ΝΔ, το αμήχανο Ποτάμι και απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Αναταράξεις προκάλεσαν στο Ποτάμι οι απόψεις του Γρηγόρη Ψαριανού που θέλει συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Χθες το βράδυ ο βουλευτής του κόμματος ανέβασε το παρακάτω tweet:

Μιλώντας στα Παραπολιτικά, είπε:

«Το ΠΟΤΑΜΙ δεν τήρησε το λόγο του ως προς αυτά που υποσχέθηκε. Έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής. Είχε 7% κι έχει μείνει στον …άσο. Ο κόσμος που εγκατέλειψε το ΠΟΤΑΜΙ, θέλει την Ελλάδα μια ευρωπαϊκή χώρα, δεν την θέλει ούτε Καράκας ούτε Βενεζουέλα.
Έφυγαν προς μία κατεύθυνση στην οποία κοιτάζουν και όσοι απέμειναν, με εξαίρεση κάποια μικρή ομάδα που προσπαθεί να προσεγγίσει τον Σύριζα. Εγώ στο νταραβέρι με τους Συριζαίους θα είμαι απέναντι. Θα είμαι απέναντι στον Σύριζα και στην συριζαία –όπως λέμε αγοραία– λογική, όσες μεταμφιέσεις κι αν κάνει κι όσα προσωπεία κι αν βάλει».

Εξαπέλυσε ακόμη επίθεση στον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς ήταν ένα μεγάλο παραμύθι. Απεναντίας, σ’ αυτήν την κυβέρνηση υπάρχει ένα τεράστιο ηθικό μειονέκτημα ενώ δεν διαθέτει ούτε την στοιχειώδη αστική αξιοπρέπεια. Έχουμε μια “αριστερή” κυβέρνηση που δανειοδοτεί το συγγενολόι της κι αλλάζει εν μία νυκτί το Νόμο με τροπολογίες για να καλύψει πλαστογραφίες».

Αντιδράσεις στο Ποτάμι

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού για την πορεία του Ποταμιού, προκάλεσε αντιδράσεις στελεχών και βουλευτών του κόμματος.  Ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς του απάντησε μέσω twitter ότι το κόμμα στο συνέδριο του Οκτωβρίου θα αποφασίσει ποιον δρόμο θα πάρει και αυτός μπορεί να είναι ένας τρίτος δρόμος, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς. Σημείωσε δε, ότι προσωπικά κοιτάζει προς τον χώρο του προοδευτικού κέντρου.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε ότι υπάρχει σχέδιο προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν τον περιλαμβάνει για να του απαντήσει ο Γιώργος Μαυρωτάς: «Δεν βλέπω τέτοιο σχέδιο για το Ποτάμι και το έχουμε πει σε όλους τους τόνους». Ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε ξανά ότι δεν θα είναι στο συνέδριο του κόμματος

https://twitter.com/grpsarianos/status/1019646666511708160

Επίθεση στην ΕΡΤ

Ο βουλευτής του Ποταμιού επιτέθηκεκαι στην ΕΡΤ με αγοραίς εκφράσεις αποκαλώντας την «Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Βόθρο των Τσάτσων και των Δουλικών» και ως «βρωμοκάναλο» επειδή τα διαφημιστικά έσοδα δεν κάλυψαν το ποσό για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Μουντιάλ, κάτι το οποίο έχει γίνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν με αντίστοιχα αθλητικά τουρνουά.

Η απάντηση της ΠΟΣΠΕΡΤ

«O αυτοεξευτελισμός είναι δικαίωμά σου  Ψαριανέ», απαντάει η ΠΟΣΠΕΡΤ

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο  Τ. Έλιοτ είχε πεί: “Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό θέαμα από έναν γέρο που αρνείται να εγκαταλείψει τον κόσμο, όταν ο κόσμος έχει εγκαταλείψει τον ίδιο”.Μια φράση που  τηρουμένων των αναλογιών ταιριάζει γάντι στον βίο και την πολιτεία του βολευτή ,γυρολόγου της πολιτικής και ανενδοίαστου επαίτη της εύνοιας του Μητσοτάκη, Γ. Ψαριανού .Αυτού που παραμύθιασε τους ψηφοφόρους ώστε  να εκλάβουν την χυδαιότητα και την επιτηδευμένα προκλητική εμφάνιση ως δείγμα επαναστάτη, αντιεξουσιαστή (τώρα ο ίδιος για τις ανάγκες της κομματικής του επαιτείας το περιόρισε σε σκέτο «αντικρατιστή»).Το «κόλπο»  αποκαλύφθηκε και είναι επόμενο ότι τον έχουν εγκαταλείψει όπως και κάθε άλλον που με όπλο τον χυδαίο «ποβερτισμό» πουλάει νεοφιλελεύθερα «αρώματα» και «ελιξήρια».

Αυτός  ο βολευτής, που το μόνο που έχει προσφέρει  εντός του κοινοβουλίου είναι τα αξέχαστα στιγμιότυπα  με τον ίδιο να κυνηγάει τις οσμές από τα πανωφόρια των  γυναικών συναδέλφων του, τόλμησε να πιάσει στο στόμα του και την ΕΡΤ, η οποία  με μεγάλη «γαλαντομία» του πρόσφερε στο παρελθόν, όπως και ο ίδιος διαφημίζει στο βιογραφικό του,«γλυκό ψωμί» και αναγνώριση για  το δικό του τίποτα.

Θέλοντας λοιπόν  να δείξει στην εικονική ηγεσία  της ΝΔ ,ότι μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν  έστω και σαν «χρήσιμο ηλίθιο» , και πως μπορεί να ξεπεράσει  σε αντιερτικό μένος ακόμα και τον Μουρούτη , τον «ψευτοθόδωρο»  Κυρανάκη, αλλά και το υπόλοιπο επιτελείο λάσπης, στράφηκε εναντίον της ΕΡΤ  επειδή πρόσφερε στην κοινωνία μια ποδοσφαιρική πανδαισία, αυτή του mundial 2018, με  πανευρωπαϊκές πρωτιές στις ψηφιακές καινοτομίες του τρόπου της μετάδοσης .

Πως όμως ένας  μειωμένης πολιτικής  αντίληψης γελωτοποιός και όψιμος  επαίτης της ακροδεξιάς εικονικής ηγεσίας  της ΝΔ, θα αναγνώριζε ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση  πέτυχε τον στόχο της .Να ανταποδίδει δηλαδή στην κοινωνία ,έστω και αν προβλέπει εμπορική «ζημία» (η οποία ωστόσο δεν  μετακυλά σε θαλασσοδάνεια  και φορο- εισφορο διαφυγές και κατόπιν  στο λαό, όπως κατ΄επανάληψη συνέβη στα ιδιωτικά  ΜΜΕ των βαρώνων της μιντιακής μαφίας), αυτό που πραγματικά της αξίζει ελεύθερα τόσο στον αθλητισμό όσο και στούς  τομείς της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού;

Ο  αστείος αυτός  μικρονοϊκός κήνσορας  της …εμπορικής ηθικής, ας μας  απαντήσει  αν είναι αλήθεια ή όχι, ότι δηλαδή  όντας βολευτής , ήταν στη δούλεψη βαρώνου  των MME και πληρωνόταν μέσω κυπριακής offshore,  που ήταν στο όνομα γνωστού αθλητικογράφου παρουσιαστή. Γεγονός  που δημιουργεί την εύλογη σε όλους απορία, μήπως τώρα  ξεπληρώνει τα  γράμμάτια στον ίδιο «βαρώνο»  που απαιτούσε με όλους τους τρόπους  να πάρει από την ΕΡΤ το μεγαλύτερο μέρος  των δικαιωμάτων μετάδοσης του φετινού mundial;

Παρ΄ότι ο συγκεκριμένος  βολευτής – γελωτοποιός μας έχει προκαλέσει  πολλές φορές είναι η πρώτη και τελευταία φορά  που ασχολούμαστε μαζί του, αντιλαμβανόμενοι αυτό  που έχει αντιληφθεί όλη η κοινωνία, ότι δηλαδή ο αυτοξευτελισμός  είναι δικαίωμα ακόμα  και των «τσάτσων» και των «δουλικών» της οικονομικο-πολιτικής διαπλοκής.

Αυτή η συγχρονισμένη επίθεση εναντίον  της ΕΡΤ από τα πανικοβλημένα, βορβορώδη κέντρα  της «νέας ακροδεξιάς» αντίληψης, είναι η καλύτερη επιβεβαίωση  ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας , άλλωστε όπως λέει και ο λαός:

«τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here