Οι λόγοι που έκαναν την 14χρονη να πέσει στις γραμμές του τραίνου

Με έναν άνδρα 42 ετών συνδεόταν η άτυχη 14χρονη που αυτοκτόνησε σήμερα πέφτοντας στις γραμμές του τραίνου, στον σταθμό του ηλεκτρικού, στο Μοσχάτο.

Ο άνδρας συνελήφθη και παραπέμπεται να δικασθεί για αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφία ανηλίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατριός του κοριτσιού, μαθαίνοντας πρόσφατα ότι εκείνο είχε σχέσεις με τόσο μεγαλύτερο άνδρα, τον κατήγγειλε και ο κατηγορούμενος θα δικαζόταν εντός των ημερών -ίσως αύριο. Από τα μηνύματα του κοριτσιού προκύπτει ότι το ίδιο ήταν μάλλον ερωτευμένο με τον άνδρα και πίστευε οτι ήταν κι εκείνος, όμως δεν είναι βέβαιο ότι αυτή η πληροφορία ευσταθεί. Οι γονείς της είχαν αντιθετη άποψη. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές αλλά όπως κατέθεσαν αυτοπτες το κορίτσι έκοψε κανονικα εισιτήριο και πήγε στην πλατφόρμα και προτού ριχτεί στις γραμμές του τρένου έστελνε και έπαιρνε μηνύματα στο κινητό. Αμέσως μετά το τραγικό συμβάν εμφανίστηκε ένας νεαρός φίλος του κοριτσιού ο οποίος αλλόφρων φώναζε:

«Μου είπε ότι θα βουτήξει:΅! Μου είπε ότι θα βουτήξει!»

Κατά πάσα πιθανότητα ήταν ο φιλος με τον οποίο αντάλλασσε μηνύματα μέχρι τέλους.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το κορίτσι είχε αποπλανηθεί από 43χρονο άνδρα, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην γειτονιά του κοριτσιού. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τη μητέρα του κοριτσιού, που μαζί με τον πατριό του χθες κατήγγειλαν την υπόθεση στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατριός του δεκατετράχρονου κοριτσιού χτύπησε τον φερόμενο ως δράστη της κακοποίησης. Ο 43χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση για την υπόθεση της 14χρονης. Ωστόσο, στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε ερωτικό υλικό με άλλη ανήλικη, την οποία φέρεται να είχε αποπλανήσει πριν από ενάμιση χρόνο. Η δίωξη σε βάρος του είναι κακουργημaτική. Η υπόθεση μετά τη σημερινή δραματική τροπή ερευνάται περαιτέρω.

Το κορίτσι, σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών του βρισκόταν σε σοκ απ’ όσα είχαν συμβεί και ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Δεν ξέρουμε αν ήταν σε κακή κατάσταση επειδή θεωρούσε ότι ο 43χρονος «αγαπούσε» άλλο κορίτσι, ή αν αισθανθηκε ότι οι γονεις της, κατεστρεφαν με δικαστήριο τον αγαπημένο της ή αν, ίσως, αισθάνθηκε ότι ήταν αντικείμενο εκμετάλλευσης απο τον 43χρονο.

Λίγη ώρα αργότερα, στον σταθμό όπου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή το κορίτσι, έφτασαν οι γονείς του. Και οι δύο έπεσαν λιπόθυμοι όταν έμαθαν ότι το παιδί ήταν νεκρό. Ασθενοφόρο τους μετέφερε στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here