Οι γητευτές των αιθέρων στο Σύνταγμα

Στο κέντρο της Αθήνας, καταμεσής στην πλατεία Συντάγματος, ντάλα μεσημέρι, δίνουν ραντεβού αύριο στις 12.30μμ ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, ένας πρωταθλητής Ευρώπης και μεγάλα ονόματα του επί κοντώ, στο 3ο ATHENS STREET POLE VAULT.

  Εκτός από το δικό μας Κώστα Φιλιππίδη, οι Ελληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον Πολωνό Πιοτρ Λίσεκ, που θέλει να σταθεροποιηθεί σε επιδόσεις γύρω από τα 5,90 μ., οι  Γερμανοί Τόμπιας Σέρμπαθ, Κάρλο Πεχ, Κάρστεν Ντιλα, οι Ρώσοι Ιλια Μούντροφ, Αντον Ιβάκιν, κ.α.

 «Το σκηνικό στο Σύνταγμα θα είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό για τον κόσμο που θα έρθει να το ζήσει» τόνισε ο Φιλιππίδης, που θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κυττέας επισήμανε:

«Η προσπάθεια του Κώστα είναι δύσκολη, έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Σε κάθε περίπτωση εμείς κάνουμε προσπάθεια και θέλουμε να μας στηρίζετε. Πάντα θέλουμε τα μετάλλια, όμως, δεν κάνουμε μόνο εμείς προσπάθεια αλλά και οι άλλοι. Ο Κώστας βρίσκεται σε περίπου 14 συνεχόμενους τελικούς μεγάλων διοργανώσεων, κάτι που δεν συναντάς εύκολα. Στόχος μας είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 και νωρίτερα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού του 2015 και κλειστού του 2016».
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here