Οι 6 παραβάσεις του ζεύγους Μητσοτάκη κατά την κυριακάτικη βόλτα του στην Πάρνηθα

 

Ούτε μία ούτε δύο αλλά τουλάχιστον σε 6 παραβάσεις των μέτρων προστασίας, υπέπεσα ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μαρέβα, κατά την κυριακάτικη βόλτα τους και την ποδηλατάδα στην Πάρνηθα, εν μέσω της τραγωδίας με τους εκατοντάδες νεκρούς καθημερινά. 

Εάν εξαιρέσουμε λοιπόν την ηθική απαξία της πράξης τους, που δείχνει ασέβεια προς τα χιλιάδες θύματα της ανδημίας στη χώρα, ο κ. Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφκσι, διέπραξαν τις παρακάτω παραβάσεις;

  • Παράβαση 1η: Με ποιό κωδικό μετάβασης στο 13033, η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι μετέβη στην Πάρνηθα για ποδήλατο με τον σύζυγό της;
  • Παράβαση 2ηΔεν φοράει κανένας μάσκα. Ουδείς στη φωτογραφία ή στο βίντεο, φοράει μάσκα. Ούτε καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκείνη τη στιγμή κανένας δεν αθλείται.
  • Πααράβαση 3ηΣυνωστισμός. Στη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δημοσιεύθηκε πρώτη, εμφανίζονται έξι τουλάχιστον άτομα αγκαλιασμένα να φωτογραφίζοντσαι, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
  • Παράβαση 4ηΑπαγορεύεται η άθληση για πάνω από τρία άτομα. Είναι προφανές πως πρόκειται για σχεδόν δέκα άτομα, που δεν κρατούν αποστάσεις ακόμα και όταν αθλούνται.
  • Παράβαση 5η: Η Μαρέβα Μητσοτάκη οδηγά μηχανή μεγάλου κυβισμού φορώντας ακατάλληλο κράνος ποδηλάτου.
  • Παράβαση 6ηΑπαγορεύεται εντός του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας τέτοιου είδους κυκλοφορία μηχανοκίνητων οχημάτων. Συγκεκριμένα ο Κανονισμός Λειτουργίας Εθνικού Δρυμού προβλέπει πως απαγορεύεται «η χρησιμοποίηση του δικτύου δρόμων για κάθε είδους δοκιμές και αγώνες αυτοκινήτων και δικύκλων, καθώς και η ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας και εκκωφαντικών θορύβων σ’ όλους τους δρόμους».

Αλήθεια, πόσες χιλιάδες ευρώ θα έφταναν τα παραπάνω πρόστιμα, εάν κάποιος ήλεγχε το πρωθυπουργικό ζεύγος και την παρέα το

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here