Οι 5 Δήμαρχοι του ΚΚΕ: Ο λαός να πει ΟΧΙ στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό

 

«Ο κ. Πατούλης συγκαλεί σε συνεδρίαση εκτάκτως, το πρωί της Κυριακής το ΔΣ της ΚΕΔΕ και με τη σφραγίδα της ΚΕΔΕ πάει στο Σύνταγμα για να ψαρέψει ως υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στα θολά νερά του εθνικισμού. Χωρίς ποτέ να πει ούτε λέξη για το ΝΑΤΟικό περιεχόμενο της επαίσχυντης συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ εναλλάσσει κατά περίσταση τη φορεσιά του ψευτοπατριωτισμού και του κοσμοπολιτισμού, με μόνιμη έγνοια και ενδιαφέρον του τα γεωστρατηγικά συμφέροντα της αστικής τάξης της χώρας στην περιοχή, που καμιά σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα του λαού και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Αυτό επισημαίνουν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι 5 δήμαρχοι της Λαίκής Συσπέιρωσης που πρόσκειντι στο ΚΚΕ. Και συνεχίζουν:

Ο λαός έχει μπουχτίσει πια με τη φαρσοκωμωδία της ΚΕΔΕ και του κ. Πατούλη. Είναι κόπια αυτής που παίζεται όλες αυτές τις μέρες στα έδρανα της Βουλής. Ανακατεύουν μαζί με την κυβέρνηση τη μαρκαρισμένη από ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ αιματοβαμμένη τράπουλα στην περιοχή των Βαλκανίων σε βάρος του λαού μας και των λαών της περιοχής.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία μας πουν ΟΧΙ στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό. ΝΑΙ στη φιλία, την αλληλεγγύη και την κοινή πάλη των λαών της περιοχής. ΟΧΙ στη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, ΟΧΙ στα σχέδια ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ στην περιοχή μας».

 

Οι Δήμαρχοι

Ικαρίας:  Σταμούλος Στ.

Καισαριανής: Στάμελος Η.

Πατρέων:  Πελετιδης Κ.

Πετρούπολης: Σίμος Β.

Χαϊδαρίου : Σελέκος Μ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here