Οχι σε κλήση Καμμένου από Επιτροπή Θεσμών-Πανικό στη κυβέρνηση βλέπει η ΝΔ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI-Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πανικό καταλογίζει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την ότι «δεν θέλει να διερευνηθεί η σκανδαλώδης υπόθεση των συνομιλιών του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη καταδικασθέντα για ναρκωτικά».

Αφορμή για το σχόλιο αυτό, ήταν η απόρριψη εκ μέρους της Προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τασίας Χριστοφουλοπούλου, του αιτήματος να κληθεί στην Επιτροπή ο υπουργός Αμυνας για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση της επικοινωνίας του με τον ισοβίτη κρατούμενο του Noor 1.

«Με τη στάση της Προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τασίας Χριστοδουλοπούλου αποδείχτηκε ξανά ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να διερευνηθεί η σκανδαλώδης υπόθεση των συνομιλιών του Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη καταδικασθέντα για ναρκωτικά. Ο πανικός τους δεν κρύβεται», σχολίασε η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της και πρόσθεσε:

«Όσο και να προσπαθήσουν όμως, στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει. Όλα θα έρθουν στο φως».

To αίτημα για κλήση του κ. Καμμένου είχε κατέθεσε ο βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, εκ μέρους του Ποταμιού -και είχαν συμφωνήσει με αυτό οι βουλευτές σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Η πρόταση του κ. Λυκούδη απορρίφθηκε ως αόριστη από την πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών Τασία Χριστοδουλοπούλου και αναμένεται να αναδιατυπωθεί και να κατατεθεί εκ νέου από βουλευτές όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Η προθεσμία που έθεσε η κ. Χριστοδουλοπούλου για την επανακατάθεση του αιτήματος ακρόασης του Πάνου Καμμένου είναι η 18η Ιουλίου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here