Ομπάμα: Κρίνεται η μοίρα του κόσμου-Βολές κατά του αρχηγού του FBI

Με έντονα δραματικούς τόνους κάλεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τους Αμερικανούς να ψηφίσουν Χίλαρι και «να οδηγήσουν τις εξελίξεις στη σωστή κατεύθυνση»: «Η μοίρα της χώρας βρίσκεται στα χέρια σας, κρίνεται η μοίρα του κόσμου» είπε από το Τσάπελ Χιλ της Β.Καρολίνας.

«Η μοίρα της αμερικανικής Δημοκρατίας βρίσκεται στα χέρια σας. Κρίνεται η μοίρα της υφηλίου, και εσύ, Βόρεια Καρολίνα, θα πρέπει να διασφαλίσεις πως τα πράγματα θα πάνε στην σωστή κατεύθυνση» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν κρίνομαι εγώ στην κάλπη» είπε ο Ομπάμα, «αλλά στην κάλπη κρίνεται η αξιοπρέπεια, η δικαιοσύνη, η πρόοδος και η δημοκρατία μας».

Παράλληλα ο Ομπάμα είχε επικρίνει εμμέσως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τον αρχηγό του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, ο οποίος είχε ανακινήσει την υπόθεση των mail λέγοντας πως είχαν εντοπιστεί και άλλα ηλεκτρονικά μηνύματα -χωρίς να έχουν ανοιχτεί, και χωρίς να είναι γνωστό αν και σε ποιο βαθμό αλλάζουν  τα δεδομένα γύρω από την υπόθεση.

O αμερικανός πρόεδρος είπε πως δεν ήθελε μεν να αναμειχθεί στα ζητήματα του FBI, όμως σημείωσε ότι «στις έρευνες δεν εργάζεται κανείς με εικασίες ή τμηματικές πληροφορίες». «Οι έρευνες γίνονται με βάση στέρεες αποφάσεις» είπε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here