Το ΟΑΚΑ ζητά ο Γιαννακόπουλος για να αναλάβει τον ΠΑΟ-Προχωρημένες συζητήσεις

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα συζητά εδώ και καιρό με κυβερνητικά στελέχη το ενδεχόμενο παραχώρησης ολόκληρου του ΟΑΚΑ ή, μέρος αυτού, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει στην αγορά της ΠΑΕ μαζί με τους ξένους επενδυτές που συνεργάζεται.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρεί απαραίτητο να έχει στην κατοχή του τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις, έτσι ώστε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα καινούργιο γήπεδο μπάσκετ, την ριζική ανακαίνιση του γηπέδου ποδοσφαίρου, αλλά και άλλες εργασίες που έχουν προγραμματιστεί σε διάφορους χώρους.

Η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά, παρότι προς τα έξω δεν βγαίνει απολύτως τίποτα και θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι το Πάσχα ή, λίγο αργότερα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Τις συζητήσεις της Πολιτείας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6. Όταν ρωτήθηκε ο κυβερνητικός παράγοντας για το αν έχει βάση το σημερινό δημοσίευμα της Live Sports απάντησε: «

«Ναι είναι αλήθεια, έχουν βάση τα όσα υποστηρίζει το σημερινό δημοσίευμα» αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here