Ο Ζάεφ κάνει πάρτι για το ΝΑΤΟ σε άδειες πλατείες – Για μπάνια στη Χαλκιδική έφυγαν όλοι

Όλα είναι έτοιμα, ώστε, στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) να αρχίσει το πάρτι σε 15 πόλεις των Σκοπίων -πάρτι που διοργανώνει ο Ζάεφ για να γιορτάσει την επίλυση του ονοματολογικού και την επικείμενη είσοδο της χώρας του στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ.

Όπως μεταδίδουν ελληνικά  τηλεοπτικά κανάλια που έστειλαν απεσταλμένους μέχρι αργά το απόγευμα η προσέλευση του κόσμου στις φιέστες ήταν χαμηλή, είτε επειδή δεν έχουν πρεμούρα για το ΝΑΤΟ είτε επειδή έχουν φύγει για μπάνια στη Χαλκιδική.

Μπορεί φυσικά τελευταία στιγμή η εικόνα να αλλάξει, αλλά είναι γεγονός ότι τέτοια εποχή τα Σκοπια ειδικά αδειάζουν, γιατί γυναικόπαιδα αλλά και αδειούχοι  κατεβαίνουν στη Μακεδονία (τη δική μας) για τα μπάνια τους.

«Αυτό το Σάββατο, στις 14 Ιουλίου, ας ενωθούμε και μαζί για να γιορτάσουμε την ιστορική επιτυχία της ΠΓΔΜ» έγραψε χθες ο Σκοπιανός πρωθυπουργός στο Facebook και συνέχισε: «Με την πρόκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ ξεκινάμε μια νέα εποχή, μια εποχή ελπίδας, εποχή των νικών και της υπερηφάνειας. Ώρα ασφάλειας. Έρχεται η ώρα μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες! Πάμε μπροστά – Η ΠΓΔΜ ΣΤΟ ΝΑΤΟ και στην ΕΕ! Τα λέμε το Σάββατο!».

Οι πόλεις στις οποίες θα λάβουν μέρος οι εορταστικές εκδηλώσεις είναι: Σκόπια, Βιτώλια (Μπίτολα), Στρώμνιτσα, Στρούγκα, Αχρίδα, Βελισσός (Βέλες), Γευγελή, Γκόστιβαρ, Καφαντάρτσι, Κίσεβο, Κοτσάνι, Κουμάνοβο, Πρίλαπος (Πρίλεπ), Τέτοβο και  Άστιβος (Στιπ). Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ αναμένεται να παραστεί και να μιλήσει στις εκδηλώσεις στην Βιτώλια ή Μπίτολα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here