Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά διαψεύδει την τουρκική STAR

Ο Μουσταφά Μουσταφά δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι «ουδεμία σχέση έχει με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλο της 30ης Ιουνίου 2017», αναφορικά με την (μη) έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών.

Αναλυτικά η δήλωση του Μουσταφά Μουσταφά, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ροδόπης, σχετικά με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας:

«Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλο της 30ης Ιουνίου 2017. Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με τον χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι. Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελλογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου».

Η εν λόγω εφημερίδα ανέφερε ψευδώς ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η Ελλάδα «δεν προχώρησε στην έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών λόγω πιέσεων της Γερμανίας». Ο Μουσταφά Μουσταφά διέψευσε την υποτιθέμενη δήλωση και στον ΑΝΤ1, κάνοντας λόγο για δημοσίευμα που αποτελεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας:

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here