Ο Βορίδης δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ λόγω …παρελθόντος

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΕ (ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

«Το σκέφτηκα πολύ, αλλά δεν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο Μάκης Βορίδης βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να δίνει το παρών στην κούρσα της διαδοχής για την ηγεσία του κόμματος.

Διευκρινίζοντας στο Mega τους λόγους που τον απέτρεψαν από το να θέσει υποψηφιότητα σημείωσε πως περίμενε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη για την πολιτική του διαδρομή, κάτι που θα προκαλούσε διαίρεση στη βάση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε απόλυτη προτεραιότητα τη διαφύλαξη της ενότητας και διευκρίνισε ότι πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος αποπροσανατολισμού της συζήτησης για την ηγεσία της Ν.Δ.

Παρήλληλα, εξήγησε ότι βασική του ιδέα ήταν πώς θα ανασυγκροτηθεί η Νέα Δημοκρατία, ώστε να συνδράμει και στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος δήλωσε ότι “είναι δική του απόφαση”, ενώ για το εάν θα υπογράψει την υποψηφιότητά του είπε ότι δεν του έχει ζητηθεί, σημειώνοντας ότι “είναι και ένα θέμα αν θα πρέπει οι βουλευτές να υπογράφουν υποψηφιότητες”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here