Ο Βορίδης, από την ακροδεξιά, στο Εβραϊκό Μουσείο

Ο υπουργός και πρώην αρχηγός του ακροδεξιού, φιλολεπενικού κόμματος, «Ελληνικό Μέτωπο» και πρώην γραμματέας της Νεολαίας ΕΠΕΝ του δικτάτορα Παπαδόπουλου, μετά το άγριο κράξιμο την Ισραηλιτική Κοινότητα της Ελλάδας και άλλες φωνές στο Ισραήλ για την υπουργοποίηση του, λόγω του αντισημιτικού παρελθόντος, του, έχει αποδυθεί σε μια προσπάθεια να αποσείσει από πάνω του, την ρετσινιά του αντισημίτη.

Αρχικά εξέδωσε ανακοίνωσε ότι αποποιείται πλήρως το παρελθόν του και τέλος πάντων, τις κακές παρέας που έκανε και ανέχθηκε!

Σήμερα, επισκέφθηκε το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδας, φωτογραφήθηκε και έκανε δηλώσεις εκφράζοντας την αντίθεσή του σε κάθε ρητορική μίσους και αντισημιτισμού.

Σχολίασε ότι «αποτελεί προτεραιότητα η καταπολέμηση του νοσηρού φαινομένου του αντισημιτισμού», ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικό το μουσείο ενθαρρύνοντας παράλληλα όλους να το επισκεφθούν.

«Σήμερα τον υποδεχόμαστε ως φίλο του εβραϊκού λαού και της ισραηλιτικής κοινότητας στην Ελλάδα» ανέφερε από την πλευρά του ο γγ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Βίκτωρ Ελιέζερ., τονιζοντας ίσως περισσότερο το Σήμερα…

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here