Ο τυχερός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου το είχε ξεχάσει σε συρτάρι

Κινηματογραφική ταινία θυμίζει η ιστορία του μεγάλου νικητή του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου. Ο τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ είχε ξεχάσει επί ένα μήνα τον «χρυσό» λαχνό σε ένα συρτάρι. Αν και είχε διαβάσει ότι αναζητείται ο κάτοχος του πρώτου αριθμού, δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό του ότι μπορεί να είναι εκείνος.

Οταν τον ξανα-βρήκε, πήγε σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ για να δει αν κερδίζει. Ο πράκτορας, όταν έλεγξε τους αριθμούς του λαχνού και διαπίστωσε ότι είχε μπροστά του τον υπερτυχερό της Πρωτοχρονιάς, δίστασε να του ανακοινώσει μονομιάς τα σπουδαία νέα. Αρχικά, του πρότεινε να καθίσει σε μια καρέκλα και αφού πέρασαν μερικά λεπτά, με τον μεγάλο νικητή να κάνει επίμονες ερωτήσεις για το εάν κερδίζει, ο πράκτορας του ζήτησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και τότε του αποκάλυψε ότι κερδίζει 2 εκατομμύρια ευρώ!

Πως τον αγόρασε

Ο υπερτυχερός αγόρασε τον τυχερό λαχνό από έναν πλανόδιο λαχειοπώλη.  «Δώσε μου ένα ΣΚΡΑΤΣ», του είπε. Εκείνος, όμως, του αντιπρότεινε να πάρει ένα λαχείο «για το καλό των εορτών». Χωρίς να φέρει αντίρρηση, άφησε τον λαχειοπώλη να επιλέξει για εκείνον μια πεντάδα, πλήρωσε και κυριολεκτικά ξέχασε τον λαχνό στην τσέπη του.

Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον… αποθήκευσε σε ένα συρτάρι.

Πριν λίγες βρέθηκε σε φιλικό σπίτι και είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ. «Βρε τον τυχεράκια», σχολίασαν όλοι, εικάζοντας ότι θέλει να μείνει κρυφό το γεγονός.

Η αλήθεια όμως ήταν άλλη και αποκαλύφθηκε και πάλι..τυχαία!!!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here