Ο Τραμπ πέταξε έξω από το οβάλ γραφείο, δημοσιογράφο του CNN

Έναν από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους του CNN, τον Τζιμ Ακόστα, πέταξε έξω απ’ το Οβάλ Γραφείο ο Ντόναλντ Τραμπ όταν εκείνος του έκανε ενοχλητικές ερωτήσεις.

Ο ανταποκριτής του αμερικανικού δικτύου στον Λευκό Οίκο συνηθίζει να διακόπτει τον Τραμπ και τους επιτελείς του όταν μιλούν στα ΜΜΕ και το επανέλαβε χθες, όταν φώναξε τρεις φορές «κ. Πρόεδρε», προτού αποσπάσει την προσοχή του Τραμπ ενώ έκανε δηλώσεις με τον ομόλογό του του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ.

«Είπατε ότι θέλετε να έρχονται περισσότεροι άνθρωποι από τη Νορβηγία [ως μετανάστες]; Είπατε ότι θέλετε περισσότερους από τη Νορβηγία; Είναι αλήθεια κ. Πρόεδρε;» φώναξε ο Τζιμ Ακόστα θέλοντας να δώσει συνέχεια στο σάλο που προκάλεσαν τις τελευταίες ημέρες τα σχολια του Τραμπ για μετανάστες που φθάνουν στις ΗΠΑ από «χώρες… απόπατους».

-«Θέλω να έρχονται από παντού… παντού. Σας ευχαριστώ όλους», απάντησε ο Τραμπ καθώς ο δημοσιογράφος συνέχιζε τις ερωτήσεις.

«Μόνον Καυκάσιους ή από λευκές χώρες; Ή θέλετε να έρχονται κι άνθρωποι από άλλα μέρη του κόσμου… Από διάφορες φυλές», φώναξε.

Τότε ο Τραμπ έδειξε τον Ακόστα λέγοντας: «Έξω!»

Συνεργάτιδα του Ρεπουμπλικανού προέδρου μετά να λέει: «Τζίμ’ σ’ ευχαριστώ», προτού ο δημοσιογράφος του CNN εγκαταλείψει το χώρο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here