Ο Τόλης Βοσκόπουλος για πρώτη φορά στο Ηρώδειο

Πάνω από 6.000 θα ακούσουν από κοντά στο Ηρώδειο, στη σκιά της Ακρόπολης, τον Τόλη Βοσκόπουλο για μία και μοναδική συναυλία, στις 30 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, με αφορμή τα 60 χρόνια του στο θέατρο και στο τραγούδι.

Είναι η κορύφωση μίας μεγάλης διαδρομής και καριέρας για τον τραγουδιστή που άφησε εποχή και είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στο Ηρώδειο.

Τη σκηνοθεσία της συναυλίας  έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, ενώ τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ. Μαζί του στη σκηνή του Ηρωδείου, δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διέυθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά. Πρόκειται για τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο στην ξεχωριστή συναυλία που έδωσε στην Κέρκυρα και μάγεψε το κοινό.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here