Σπίτι δικό της δεν είχε; Τι δουλειά είχε 23 χρονών κορίτσι, ντροπής πράγματα, να ξενοκοιμάται; Τι δουλειά είχε – ανύπαντρη κοπέλα – μέσα στο βράδυ σε σπίτι φοιτητή του πολυτεχνείου, αναρχικών πεποιθήσεων; Άρα και με παρέες ύποπτες, πολύ ύποπτες, μα πάρα πολύ ύποπτες;

Μόνο ύποπτες; Χα, ας γελάσουμε, δυο από τους φίλους του φοιτητή στο σπίτι του οποίου ανύπαντρη ξενοκοιμόταν – στα σίγουρα όχι μόνο την 14η Μαρτίου 2011 όταν συλλήφθηκε να ξενοκοιμάται από τους θεματοφύλακες της ηθικής άντρες της αντιτρομοκρατικής – αποδείχτηκε ότι είναι “πύρινοι τρομοκράτες”.

23 χρόνων κορίτσι επ’ αυτοφώρω συλληφθέν να κοιμάται σε ξένο σπίτι, φοιτητή και φίλου πύρινων τρομοκρατών; Για να σοβαρολογούμε, φτάνουν και περισσεύουν όλα αυτά – σπίτι δικό της δεν είχε; τι διάολο έκανε βραδιάτικα σε ξένα σπίτια; – για τους θεματοφύλακες της αντιτρομοκρατικής ηθικής: Ηπαραβίαση των ιερών κανόνων της είναι σκαστή και αδιαμφισβήτητη!

Για δες κάτι πράγματα, κάτι εξελίξεις! Ο φοιτητής ΕΜΠ φίλος της, αυτός στο σπίτι του οποίου το κορίτσι ξενοκοιμόταν, διαγνώστηκε αθώος – με βούλα δικαστηρίου αμετάκλητη – για τις φιλικές σχέσεις του με πύρινους τρομοκράτες. Περίεργο; Αν ο νους συντονιστεί με αυτόν των θεματοφυλάκων της αντιτρομοκρατικής ηθικής, όχι βέβαια, καθόλου. Και “κακά παιδιά” να είναι οι φίλοι (πόσο μάλλον οι παιδικοί) στο ελάχιστο δε σημαίνει ότι είναι κακό να είναι φίλοι, κανένας διάολε θεματοφύλακας της αντιτρομοκρατικής ηθικής δεν μπορεί να καταδικάσει την ιερή – στον κόσμο που ζούμε – αντρική φιλία!

Αμάν! Τώρα τι γίνεται; Ο “παράνομος” – μη νόμιμος σύντροφος – φίλος φοιτητής ΕΜΠ αθώος της (κατηγορίας περί) αντρικής φιλίας όμως η “παράνομη” – στο σπίτι του κοιμώμενη αστεφάνωτη – φίλη του ένοχη έξι χρόνια μετά (σε ηλικία πλέον 29 χρόνων) για το μέγα αδίκημα της πύρινης τρομοκρατίας! Πώς διάολο εξηγείται αυτό; Να έχει, καταρχάς, συλληφθεί και “περάσει” στο μικροσκόπιο των θεματοφυλάκων της αντιτρομοκρατικής ηθικής ως παράνομη γυναίκα – φίλη κάποιου με παράνομους άντρες – φίλους, και ενώ αυτός (αμετάκλητα) αθωώνεται αυτή (επίσης αμετάκλητα) βαριά – λίγες μέρες πριν, στις 1 Ιουνίου 2017 – να καταδικάζεται;

Μα τι στην ευχή; Πλέον ο φοιτητής του ΕΜΠ φίλος της η παράνομη (αστεφάνωτη) σχέση με τον οποίον ήταν αυτή που έθεσε, καταρχάς, το κορίτσι στο πανίερο αντί-τρομοκρατικό μικροσκόπιο των θεματοφυλάκων της ηθικής, θα οφείλει να ζει με τη σκέψη ότι το κορίτσι που στο σπίτι του παράνομα (αστεφάνωτο) κοιμόταν ήταν μια πύρινη τρομοκράτισσα; Άντρας – εύλογα θα πείτε – είναι και όπως κάθε άντρας έτσι και αυτός ούτε χρειάζεται ούτε και μπορεί να ξέρει με ποια κάθε βράδυ κοιμάται, όμως όπως και να το κάνουμε μέχρι πλήρως να προσαρμοστεί  – σε τούτη την πύρινη αποκάλυψη – θα του είναι κομμάτι περίεργο…

Με το συμπάθιο, αλλά τίποτε απολύτως το αξιοπερίεργο δεν υπάρχει – αν η σκέψη μπορεί κατάματα να εστιάσει στον πυρήνα της ιεράς αντιτρομοκρατικής ηθικής και των θεματοφυλάκων της – στην βαριά και αμετάκλητη καταδίκη της τότε 23χρονης φοιτήτριας και σήμερα 29χρονης υποψήφιας διδάκτορος φιλοσοφίας. Το ηθικό υπόβαθρο της καταδίκης σας το έχουμε ήδη εκτενώς υποδείξει, το μόνο που μένει είναι να σας το συνδέσουμε με το ευρύτερο στρατηγικό υπόβαθρο της επιβεβλημένης τα τελευταία χρόνια – από το 2000 – στη χώρα των νεοελλήνων αντιτρομοκρατικής ηθικής.

Ορθά – κοφτά: Δεν φτάνει κορίτσι μου που κοιμόσουνα παράνομα (αστεφάνωτη) σε σπίτια φοιτητών με ύποπτες – αναρχικές – πεποιθήσεις και επικίνδυνες – πύρινες – αντρικές φιλίες, ακόμα και όταν σε πρώτο συλλάβαμε στο ηθικό μικροσκόπιό μας δεν πήρες το μήνυμα, αδιαφόρησες, συνέχισες να (μας) παριστάνεις τη τολμηρή! Τίποτε ρε συ δε σήμανε εντός σου η πρώτη σύλληψή σου; Τόση άγνοια κινδύνου; Κατόπιν αυτής, διδάκτωρ υποψήφια της φιλοσοφικής; Όχι μόνο αυτό αλλά και επιστημονική – άκου κει – συνεργάτιδα σε πανεπιστημιακά προγράμματα; Με άδειες ταξιδιών για – λέμε τώρα – επιστημονικούς λόγους στο εξωτερικό; Για να κάνεις επαφές με ποιους; Γιατί;

Χα, το ηθικό μας μικροσκόπιο δε λαθεύει, ενδεχόμενη ηθική αυτουργία είναι το έγκλημά σου, με (επαπειλούμενο) στόχο την έκθεση της ιεράς αντιτρομοκρατικής ηθικής μας στους “εκτός των τειχών” της, αυτό είναι το δηλητηριώδες διδακτορικό σου περί φιλοσοφίας, όχι δεν μπορεί να είναι άλλο, μα και αυτό να μην είναι ας πρόσεχες – όχι τώρα, από τότε που σε πρώτο συλλάβαμε – να μην κινήσεις τις υποψίες μας ότι μπορεί να είναι και αυτό. Από τη στιγμή που τις κίνησες, μέσα προληπτικά, μέσα για χρόνια πολλά μέχρι να είμαστε βέβαιοι ότι σου “φύγανε” οι ανήθικες ιδέες, σιγά μη χάνουμε τον καιρό μας μαζί σου, εσύ να τον χάσεις – που μας ήθελες τρομάρα σου και διδακτορικά εκτός από παρέες με αναρχικούς φίλους πύρινων τρομοκρατών – μέσα στο κελί σου. Εμπρός μαρς, στο κελί σου!

Τελεία και παύλα! Για να μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τελείως: Για ποια στοιχεία και πράσινα άλογα ενώπιον δικαστηρίου “μιλάμε” σε τούτη τη χώρα όπου εδώ και μια δεκαπενταετία οι θεματοφύλακες της ιεράς αντιτρομοκρατικής ηθικής έχουν στείλει εμπρός μαρς – σκούπα στο κελί τους ανθρώπους για ψυχική συνδρομή σε άγνωστους δράστες (με την μαρτυρική συνδρομή έντιμων πλην όμως εξαπατημένων ερωτικά καθαριστριών) ή και έναν ως διαρκή ηθικό αυτουργό για εγκλήματα επί σειρά πολλών χρόνων διαπραττόμενα με υποτιθέμενα νεύματα της πάνω άκρης του φρυδιού του; Ο οποίος (για τον τελευταίο ο λόγος) – σημειωτέον – ήθελε και αυτός (ο αθεόφοβος) τη δυνατότητα πρόσβασης σε διδακτορικές σπουδές  έγκλειστος, μετά από τη σύλληψή του από το ιερό μικροσκόπιο της αντιτρομοκρατικής ηθικής. Χωρίς ούτε καν σε επίσημη μετά γάμου κοινωνία να έχει φροντίσει να έρθει (επί δεκαετίες) με τη γυναίκα με την οποία συζούσε, άντε να μην πούμε και τίποτε χειρότερο. Χωρίς καν αθώες αντρικές φιλίες να έχει στη ζωή του φροντίσει να συνάψει, σαν και αυτές που καθόρισαν την αντιτρομοκρατικά ηθική (ευνοϊκή) μεταχείριση των λεγόμενων “συνεργαζόμενων”, φανερών και αφανέρωτων, άντε μπράβο μη το χοντρύνουμε ακόμα παραπάνω μιας και πρόκειται για πράγματι ανεκδιήγητο – με βάση την κρατούσα εδώ και έτη πολλά αντιτρομοκρατική ηθική – εγκέφαλο.

Εμπρός μαρς στο κελί σου, μέσα για να βάλεις μυαλό, ανεκδιήγητη κοπέλα που μου ήθελες και διδακτορικά και ταξίδια επιστημονικά στο εξωτερικό, ενώ εδώ και χρόνια το ηθικό αντιτρομοκρατικό μικροσκόπιο σε έχει συλλάβει. Που θα τολμήσεις να μας πεις αυθάδικα για έλλειψη στοιχείων, να μας αντιμιλήσεις ισχυριζόμενη – τα στοιχεία από το εξωτερικό σε μάραναν – ότι το δείγμα DNA στο οποίο βασίστηκε η καταδίκη σου είναι “σκέτη απάτη”.

Το αληθινό DNA σου, το DNA της ηθικής σου, το DNA της διαρκούς ηθικής αυτουργίας σου, το ξέρουν – και το συντηρούν – πολύ καλά οι θεματοφύλακες της αντιτρομοκρατικής ηθικής από τότε που παράνομη (αστεφάνωτη) σε συνέλαβαν να κοιμάσαι σε ξένα και ύποπτα σπίτια. Είναι άλλωστε επιβεβαιωμένο πολλά χρόνια πριν από τη πρώτη δική σου σύλληψη, με βούλα επίσημη των πλέον αρμόδιων στη χώρα ετούτη (αντιτρομοκρατικών) της κρατούσας ηθικής δικαστηρίων.

*Ντροπή βαθιά. Ντροπή βαθιά και αηδία ανείπωτη για όσα εδώ και τουλάχιστον μια δεκαπενταετία σε τούτη την κατ’ όνομα σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα – στο όνομα της αντιτρομοκρατικής (made in USA) ηθικής – ανεμπόδιστα εξελίσσονται, πλημμυρίζει όσους και όσες σε βάθος μπορούν να την αναγνωρίσουν. Όχι, εσείς μη σκιάζεστε, μην ανησυχείτε, δεν μπορούν διόλου να αφορούν εσάς που μας διαβάζετε τέτοιου είδους (ανήθικα) συναισθήματα. Εσείς, χρόνοι δύσκολοι που είναι τη δουλειά και την οικογένεια πάνω από όλα, μαζί με την προάσπιση πάση θυσία των κρατούντων – αντιτρομοκρατικών – ηθών.

*Αντώνης Σκορδίλης

αναδημοσίευση από το www.egomiocyprus.blogspot.com.cy

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here