Ο Σαββόπουλος «για την πλάκα με το Ζουγανέλη»

Ο Διονυσης Σαββοπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook επιβεβαιώνει με τον τρόπο του  όσα είπε ο Ζουγανέλης περί της προβαρισμενης πλάκας που είχαν ετοιμάσει (με τον Σαββόπουλο τάχα να αγανακτει που του «έκανε αγνώριστο το τραγουδι» ο Ζουγανέλης) στη συναυλία τού «Ολοι μαζί μπορούμε», του καναλιού ΣΚΑΪ.

Στην ανάρτησή του όπου έχει βάλει μια φωτογραφία με τους δυο τους κοστουμαρισμένους, γραφει

«Να φορέσουμε κουστούμια με τον Γιάννη για να δείξουμε πώς είναι όταν είμαστε σοβαροί, γιατί πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας στο Καλλιμάρμαρο».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε ήδη πει τα εξής

«Αποδέχτηκα την πρόταση του Διονύση Σαββόπουλου να συμμετάσχω στη συναυλία γιατί τη θεώρησα πολύ τιμητική. Κι εκείνος αποδέχτηκε τη δική μου να φτιάξω ένα κείμενο και να διασκευάσω το κομμάτι του «Τον χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε» στο «Τον χειμώνα ετούτο … μας ξαναπηδήξανε…» κάνοντας σάτιρα σ’ αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τις «εισαγόμενες» πολιτικές. Και ήταν προσχεδιασμένο αφού ολοκληρώσω το κείμενο και το διασκευασμένο τραγούδι, να έρθει στη σκηνή και να πει: «Πω πω, μου το χάλασες το κομμάτι…». Ηταν προβαρισμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν υπήρχε τίποτα που δεν είχε προετοιμαστεί»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης άλλαξε σχεδόν όλους τους στίχους του τραγουδιού και το έκανε αντιμνημονιακό. Ο Σαββόπουλος ανέβηκε στη σκηνή και τον διέκοψε, λέγοντάς του θυμωμένος υποτίθεται

«Καλά, αγόρι μου, αγνώριστο μου το ‘κανες το τραγούδι»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here