Ο «κακός» Ντράκο Μαλφόι του «Χάρι Πότερ» εμφανίζεται σε νέο σιριαλ

ΜΙΑ επταετία μετά τον τελευταίο  «Harry Potter» ο «κακός» του μυθιστορήματος και των ομότιτλων  ταινιών, ο   «Draco Malfoy», ο 30χρονος πλέον Τομ Φέλτον,  εμφανίστηκε σε βρετανικό show για να μιλήσει για τη νέα του δουλειά και μοιραία για το βαρύ  παρελθόν του. Ολοι φυσικά συγκρινουν τα «σουξέ» με την σταθερή πορεία εν συνεχεία του νεαρού ηθοποιού και μουσικού και μένουν απογοητευμένοι, αλλά ο Φέλτον κάνει πρωτοποριακούς δίσκους μουσικης, τον ενδιαφέρουν οι ανεξάρτητες παραγωγές και σέβεται, αλλά δεν λατραύει το ποτεροπαρελθόν του.

H νέα του δουλειά ειναι ένας πρωταγωνιστικός ρόλος στο επιστημονικής φαντασίας σίριαλ Origins που θα κάνει πρεμιέρα στο you tube στις 14 Νοεμβριου. Είναι μάλλον ψυχογραφική σειρά παρά δράσης, και έχει ως παραγωγούς,  τους παραγωγους του  The Crown και του  Lost. Προκειται για μια ομάδα προβληματικών επιβατών διαστημοπλοίου  που ξυπνάνε άκαιρα κάπου στο διάστημα με το πλοίο σχεδόν κατεστραμμένο και κυριαρχεί το «ο σώζων εαυτόν σωθήτω» Ολοι έχουν σκοτεινό ή πάντως θιλιβερό παρελθόν και βρέθηκαν εκεί για να κάνουν μια καινουργια αρχή σε έναν νέο πλανήτη, όμως  ανακαλύπτουν ότι υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο απο το παρελθόν τους….

Ο εμφανισιακή αλλαγή του δυσαρέστησε τους φαν του Πότερ, λες και ο χρόνος κυλάει μόνο για τα είδωλα, όμως ο καθρέφτης δεν έχει καμία σχέση με τις προσδοκίες μας και μας απομένουν τα είδωλα για να παραμένουν ίδια εσαεί.

Ο Φέλτον είχε παίξει στις ταινιες του μικρού  μάγου Χάρι Πότερ απο το 2001 έως το 2011, δηλαδή από 14 ετών μέχρι τα 24 και είχε βιωσει απίστευτους περιορισμούς:

«Δεν μπορούσα να κάνω ένα σωρό πράγματα, υπήρχαν αρκετά δεσμεύσεις που μου στέρησαν την ελευθερία μου και την εφηβεια μου στην ουσία», είπε ο ίδιος. » Για παραδειγμα δεν μπορούσα να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου ή να κάνω σκι» (το σκι γιατι θεωρείτο επικινδυνο και απαγορευόταν απο το συμβολαιο με τους παραγωγούς)

Ολοφάνερα πιο ελεύθερος, λεει τα καλύτερα λόγια για το νέο σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, όμως δεν «αδειάζει» και το «Χάρι Πότερ» πλήρως.

«Η φήμη και το χρήμα που πήρα δεν μπορουν να υποκαταστήσουν όσα έχασα εξαιτίας τους, ομως ήταν σίγουρα ένας σημαντικός σταθμός», λέει. .

 

κκκκκκ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here