Ο πρωθυπουργός με την σύζυγό του στη πρεμιέρα της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα»

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

Στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη«Το τελευταίο σημείωμα», παρέστησαν το βράδυ της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύντροφο του Μπέττυ Μπαζιανα παρακολούθησαν την προβολή του τελευταίου φιλμ του Παντελή Βούλγαρη με τίτλο «Το τελευταίο σημείωμα», Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Μαζί τους ήταν και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, καθώς και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Γενς Πλέτνερ.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με την σύντροφο του Μπέττυ Μπαζιανα και τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, Γενς Πλέτνερ παρακολούθησαν την προβολή του τελευταίου φιλμ του Παντελή Βούλγαρη με τίτλο «Το τελευταίο σημείωμα», Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Παρόντες επίσης ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος κ.α.

Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία των 200 αγωνιστών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς στην Καισαριανή την 1η Μαΐου του 1944 ως αντίποινα για την εκτέλεση του στρατηγού Κρεχ στους Μολάους Λακωνίας.

Η επίσημη πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, στο ιστορικό σινέ «Ολύμπιον», και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από το κοινό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here