Ο Πέτσας ψεύδεται ασύστολα για το ραβασάκι στα ΜΜΕ- Οι δηλώσεις Μητσοτάκη καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του

Εκτεθειμένος είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ.Πέτσας,  που ματαια προσπαθεί να πεισει ότι δεν έχει υπαγορεύσει το Μαξίμου, τα ρεπορτάζ στα φιλοκυβερνητικά μέσα, σχετικά με τον κ. Τσίόδρα και την δήθεν επίθεση που δέχεται από τον Αλέξη Τσίπρα. Τον κ. Πέτσα, διαψεύδουν οι ιδιες οι δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη!

Υπενθυμίζεται ότι «Πρώτο Θέμα» και liberal.gr μετέφεραν από απροσεξία αυτολεξεί το ραβασάκι από το Μαξίμου: «Πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα. Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση σε αυτό διότι την ώρα της μεγάλης συστράτευσής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν να στοχοποιούν τους επιστήμονες και οΤσίπρας στοχοποιεί τον Τσιόδρα είναι απαράδεκτο.»

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΚΑΦΑ
Στο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» έχει βγει στη δημοσιότητα και η εντολή Μαξίμου να εστιάσουν σε επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Στέλιος Πέτσας σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μετά και τη δήλωση του Αλ. Τσίπρα, καταφεύγει σε ψέματα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίζεται ότι η γραμμή που δόθηκε στα φιλοκυβερνητικά μέσα είναι όσα είπε δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ωστόσο στο βίντεο με την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού που δόθηκε στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση, δεν υπάρχει η παραμικρή σχετική αναφορά.

Η δήλωση του Στ. Πέτσα:

«Ο κ. Τσίπρας έκανε ανάρτηση για να πει ότι δήθεν “ο κ. Μητσοτάκης δίνει εντολές στον φιλοκυβερνητικό Τύπο”. Εξ’ ιδίων ας μην κρίνει τα αλλότρια.

Γιατί αυτό που εμφανίζει ως δήθεν γραμμή ο κ. Τσίπρας, είναι όσα είπε δημόσια ο Πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας συστηματική και απαράδεκτη τη στοχοποίηση του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο κ. Τσίπρας ας αφήσει τις υπεκφυγές και ας απαντήσει ευθέως: Kύριε Τσίπρα επικροτείτε την επίθεση που δέχεται από βουλευτές σας και από το κόμμα σας ο κ. Τσιόδρας;».

Ν. Ηλιόπουλος: Ο Στ. Πέτσας πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη

Με μία καυστική δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζει το «ραβασάκι» της κυβέρνησης στα φιλικά προς αυτή ΜΜΕ.

«Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε μία σειρά από φιλοκυβερνητικά Μέσα που δεν αναπαρήγαγαν αυτολεξεί το «σκονάκι» του Μεγάρου Μαξίμου για επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τον κ. Τσίπρα, αλλά τουλάχιστον το επεξεργάστηκαν ως δικό τους ρεπορτάζ για να μην εκθέσουν τον κ. Πέτσα» αναφέρει ο Ν. Ηλιόπουλος και προσθέτει:

«Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, όταν κάνεις αρχισυνταξία στον μισό Τύπο και έχεις καταστρατηγήσει κάθε έννοια ελευθεροτυπίας, συμβαίνουν και ατυχήματα και εκτίθεσαι.

Καλούμε την κυβέρνηση να συνέλθει επιτέλους. Οι ευθύνες της Πολιτείας για το σημερινό χάος με την πανδημία και την ανετοιμότητα της χώρας και του ΕΣΥ για το αναμενόμενο δεύτερο κύμα είναι τεράστιες. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και το μόνο που δεν είναι σοβαρό είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που ασχολείται μόνο με την επικοινωνία».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here