Ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου δεν τηρεί τα μέτρα

Ο Περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης που εμφανίζεται εν μέσω πανδημίας να απολαμβάνει τον καφέ του σε καφενείο της Λέσβου χωρίς την τήρηση μέτρων αποφυγής συγχρωτισμού.

Η «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Βορείου Αιγαίου» σημειώνει πως τις τελευταίες ημέρες ο Περιφερειάρχης εμφανίζεται να αντιμετωπίζει τον κορονοϊό «υπεροπτικά» και ρωτά με σκωπτικό ύφος «μήπως πήρε το ελεύθερο απ’ τον κ. Χαρδαλιά;»

Η αντιπολιτευόμενη Περιφερειακή παράταξη σημειώνει πως «είναι πρόσκληση προς τους πολίτες του »ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» , που δεν μπόρεσαν να δουν αυτές τις μέρες τα αγαπημένα τους πρόσωπα ακόμα και στο διπλανό χωριό, ή απέναντι στις επιχειρήσεις που ανεβαίνουν- και θα εξακολουθήσουν για καιρό- το δικό τους Γολγοθά ο κ. Περιφερειάρχης να προκαλεί με την συμπεριφορά του».

Του καταλογίζει ευθύνες γιατί σιγοντάρει «τον ιερέα της Χίου που άνοιξε το Ναό παρά την απαγόρευση» και σήμερα «φωτογραφιζόμενος απολαμβάνει τον καφέ του, σε ανοιχτό καφέ της Αγιάσου με παρέα και μάλιστα χωρίς την τήρηση μέτρων αποφυγής συγχρωτισμού».

Καταλήγοντας η «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ του Βορείου Αιγαίου» σημειώνει πως ο κ. Μουτζούρης «ξεχνάει μάλλον ότι η θέση του, του επιβάλλει να προασπίζεται τη δημόσια Υγεία και όχι να την εκθέτει σε κίνδυνο όπως και τους συμπολίτες μας…».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here