Ο πατέρας του Μητρετώδη : Περάσαμε Γολγοθά, τους ευχαριστώ όλους Κούκλατζης: Ήταν ένα θαύμα

Ως μια «εφιαλτική οδύσσεια» περιγράφει ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη την περιπέτεια του γιου του, που μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη πέρασαν 167 μέρες στις τουρκικές φυλακές, λίγο μετά την ανακοίνωση για την απελευθέρωσή τους.

«Περάσαμε έναν Γολγοθά», ανέφερε ο Νίκος Μητρετώδης στο ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι η περιπέτεια που έζησε ο γιος του αλλά και η οικογένειά του ήταν πρωτόγνωρη.

Ο κ. Μητρετώδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους του συμπαραστάθηκαν, «και την  πολιτική και την πολιτειακή ηγεσία, και τη δημοσιογραφική κοινότητα, αλλά και την Εκκλησία που έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

«Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει, θα έρθει. Θέλω να ευχαριστήσω τον ανώνυμο αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Μας είπαν ότι δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό στα τηλέφωνά τους, δεν ξέρω τίποτα άλλο, δεν ξέρουμε και ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης», είπε συγκινημενος.
Κούκλατζης: Ζούμε ένα θαύμα

Ο άλλος πατέρας, ο Νίκος Κούκλατζης, είπε:

«Παραμονή της γιορτής της Παναγιάς ζούμε ένα θαύμα, στο οποίο δεν πάψαμε να πιστεύουμε ούτε στιγμή. Ευχαριστούμε ολόψυχα τον Θεό, την Παναγία, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που δεν έπαψαν ούτε στιγμή να αγωνίζονται για την επιστροφή του Δημήτρη και του Άγγελου», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του Δημήτρη Κούκλατζη.
«Ευχαριστούμε τους γονείς απ’ όλο τον κόσμο που ένωσαν τις προσευχές τους με τις δικές μας όλους αυτούς τους μήνες για την επιστροφή των παιδιών μας», συμπλήρωσε ο πατέρας του ενός από τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνταν στις φυλακές της Αδριανούπολης από τον περασμένο Μάρτιο
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here