Ο πατέρας έπνιξε το 6χρονο παραπληγικό κοριτσάκι

Tραγικός επίλογος για το αγνοούμενο παραπληγικό κοριτσάκι στην Αγία Βαρβάρα. Το έπνιξε επίτηδες ή κατά λάθος ο πατέρας, επειδή  έκλαιγε ζητώντας τη μητέρα του και εκείνος -όπως λέει ο ίδιος- προσπάθησε να το κάνει να σωπάσει.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο της προμελέτης καθώς:

*ο πατέρας και η μάνα του παιδιού ήταν άρρωστοι και οι δύο

*υπήρχε δίδυμο αδελφάκι, αγόρι, που έπρεπε να φροντίζουν οι δύο γονείς

*το κοριτσάκι είχε κινητικά προβλήματα

*ο πατέρας, με την πρόφαση ότι θα πήγαινε τα παιδιά την επομένη στο σχολείο,  μια μέρα πριν το έγκλημα πήγε και πήρε τα δίδυμα από τη γιαγιά τους όπου έμεναν όσο η μητέρα ήταν για χειρουργείο στο νοσοκομείο

Στην περίπτωση αυτή κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν ο πατέρας ενήργησε από απελπισία πελαγωμένος απο τα ζητήματα υγείας.

Οταν ο πατέρας ομολόγησε (μιλώντας για ατύχημα) είπε ότι μόλις κατάλαβε πως το κοριτσι ήταν άψυχο, το έβαλε σε σακούλα και το την έριξε σε κάδο απορριμάτων, σε απόσταση 150-200 μέτρων από το σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα. Υπέδειξε το σημείο και το παιδάκι βρέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο θάνατος πιθανόν να οφείλεται σε στραγγαλισμό αλλά με βεβαιότητα θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής μετά την εξέταση της σορού.

To άψυχο σώμα του άτυχου κοριτσιού ήταν τοποθετημένο μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Αρχικά ο πατέρας, 61 ετών, συνταξιούχος αστυνομικός,  είχε πει ότι κατά τις 12 είχε βγει να πετάξει τα σκουπίδια και ίσως γυρνωντας ξέχασε να κλείσει την πόρτα του σπιτιού , οπότε μπήκαν διαρρήκτες Είπε επίσης οτι λόγω προβλημάτων υγείας έπαιρνε βαριά φάρμακα και έπεφτε σε λήθαργο οπότε δεν αντελήφθη τίποτα στη διάρκεια της νύχτας και είχε προσθέσει ότι έλειπαν και κοσμήματα από το σπίτι.

Οταν η κόρη «εξαφανίστηκε», η μητέρα βγήκε εσπευσμένα χτες από το νοσοκομείο παρότι είχε μόλις χειρουργηθεί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here