Ο Πατέλης ζητάει συγγνώμη από τον… Λαγό

 

«Λάδι» επιχειρεί να βγάλει τον Γιάννη Λαγό στην απολογία του για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο πυρηνάρχης Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, ζητώντας… συγγνώμη από τον πρώην ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο Γιώργος Πατέλης ανέφερε χαρακτηριστικά «θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Λαγό. Πολλές φορές έστελνα μηνύματα στην τοπική για να φέρω κόσμο στα γραφεία και δεν υπήρχε ανταπόκριση. Μια φορά έστειλα “εντολή  Λαγού, όλοι στα γραφεία” και υπήρξε ανταπόκριση. Από τότε το έκανα από μόνος μου, ήταν λάθος μου και το αναγνωρίζω, ζητάω συγγνώμη μέσω του δικαστηρίου σας στον Λαγό».

«Δύο διαφορετικά συμβάντα»

Επέμεινε, επίσης, στον ισχυρισμό του ότι το βράδυ της δολοφονίας έστειλε μήνυμα «Όλοι τώρα τοπική, όσοι είστε κοντά, δεν θα περιμένουμε μακρινούς τώρα» για να καλέσει τα μέλη της Τοπικής για διανομή φυλλαδίων σχετικά με επικείμενη ομιλία Λαγού στη Νίκαια και χαρακτήρισε «δύο διαφορετικά συμβάντα που εξελίσσονταν παράλληλα» τη δολοφονία Φύσσα και τη διανομή φυλλαδίων.

Πρόεδρος: Με βάση αυτό που λέτε και με δεδομένο ότι μείνατε στη φυλακή δύο χρόνια, γιατί δεν ρωτήσατε να μάθατε ποιος ήταν αυτός που πίσω από την πλάτη σας οργάνωνε κάποιους να πάνε στο «Κοράλλι»;

Πατέλης: Ποτέ δεν βγάλαμε άκρη σε αυτό το ερώτημα με τον Καζαντζόγλου, μας έχει φάει το σαράκι…

Ο «ενεργός υποστηρικτής» Ρουπακιάς

Παράλληλα, ο Πατέλης χαρακτήρισε τον Ρουπακιά ενεργό υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής και όχι μέλος του πενταμελούς συμβουλίου της Νίκαιας, όπως έχει ήδη αποδειχθεί ότι ήταν κατά τη διάρκεια της τετράχρονης ακροαματικής διαδικασίας, και ισχυρίστηκε ότι τον είχε στείλει το βράδυ της δολοφονίας στο Περιστέρι για να παραλάβει τα φυλλάδια από ένα τυπογραφείο.

Εισαγγελέας: Αυτός είναι καινούργιος ισχυρισμός σε σχέση με τις απολογίες, δεν τον έχουμε ξανακούσει, είναι σημερινός

Πατέλης: Τι να σας πω; Εγώ σήμερα απολογούμαι

Πρόεδρος: Υπάρχει λίστα δόκιμων μελών, η οποία περιλαμβάνει το όνομα του Ρουπακιά

Πατέλης: Εγώ την είχα φτιάξει, δεν έχει καμία ισχύ

Πρόεδρος: Τότε αναρωτιέται κανείς γιατί να το συντάξετε

Πατέλης: Προσπαθπούσα να φτιάξω ένα σχεδιάγραμμα για την τοπική, αλλά δεν το ολοκλήρωσα

 

  • Η διαδικασία διακόπηκε στις 12:20 για την καθιερωμένη μισάωρη διακοπή και η απολογία Πατέλη θα συνεχιστεί αμέσως μετά.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here