Ο Παπαγιάννης ξανά στον Παναθηναϊκό;

Το τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός κινείται για να συμπληρώσει τις κενές θέσεις στο ρόστερ του, όμως δεν θα μπορούσε να κλείσει την πόρτα στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Γιώργου Παπαγιάννη αν και πολλά εξαρτώνται από το μέλλον του διεθνή σέντερ στο ΝΒΑ.

Η σημαντική ημερομηνία είναι η 19η Ιουλίου για το νούμερο 13 του draft του 2016 καθώς μέχρι εκείνη τη μέρα, οι Μπλέιζερς πρέπει να τον ενημερώσουν αν το συμβόλαιο του θα είναι εγγυημένο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι τέτοιο δεν μοιάζει πιθανό και ήδη ο ηλικίας 21 ετών σέντερ εξετάζει την επάνοδό του στη Ευρώπη έχοντας εξασφαλισμένα περίπου 2,5 εκ. δολάρια από τους Σακραμέντο Κινγκς για τη σεζόν 2018-19.

Σε αυτή την σκέψη λοιπόν, ο προορισμός δεν είναι άλλος από τους πρωταθλητές Ελλάδας αφού δεν έχασαν την ευκαιρία να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους σε αυτή την προοπτική. Μπορεί άλλωστε, στη γραμμή των ψηλών οι “πράσινοι” να είναι πλήρεις (Γκιστ, Λάσμε, Βουγιούκας στη θέση “5”) ωστόσο δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με την περίπτωση του Παπαγιάννη καθώς εφόσον ολοκληρωθεί θετικά τις επόμενες ημέρες αυτή η μετακίνηση θα προσθέσουν ακόμα έναν διεθνή παίκτη πρώτης γραμμής ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Παράλληλα, ο νεαρός σέντερ θα βρεθεί σε ένα γνώριμο περιβάλλον που τον έχει στηρίξει πολύ, μετά από μία περίοδο στο ΝΒΑ που δεν κύλησε όπως θα επιθυμούσε και θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει καλύπτοντας το χαμένο έδαφος, ώστε να δείξει τις δυνατότητες του για να δώσει μία ακόμα μία λύση στους “πράσινους”. Την ίδια στιγμή ο Πασκουάλ καταστρώνει τα πλάνα, προκειμένου να βάλει και τα τελευταία κομμάτια στο παζλ για το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν

Πηγή: sport24

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here