Ο Παν. Πικραμμένος επικεφαλής στο Επικρατείας της Ν.Δ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστό πως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι ο Παναγιώτης Πικραμμένος.

Ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, στις 16 Μαΐου 2012 ίχε διατελέσει υπηρεσιακός πρωθυπουργός.

Όπως αποκάλυψε ο Κυρ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του STAR, στην τελευταία θέση του Επικρατείας του κόμματος της Πειραιώς θα είναι ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε πως θα αγωνιστεί μέχρι την τελευταία στιγμή να πείσει και τον τελευταίο πολίτη να του δώσει μια ευκαιρία, κάνοντας κάλεσμα για μαζική συμμετοχή. «Δεν προδικάζω το αποτέλεσμα, δεν είμαι αλαζών. Την 7η Ιουλίου η κάλπη είναι άδεια. Πρέπει να ξαναγεμίσει», είπε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησής του θα είναι η οργάνωση της κυβέρνησης, ο ρόλος της γενικής γραμματείας συντονισμού. «Θα ζητήσω λογοδοσία, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα» είπε κάνοντας λόγο για ένα σφιχτό πρόγραμμα νομοθετικού έργου που αναγκάζει τη Βουλή να μείνει ανοιχτή όλο το καλοκαίρι. Όπως μάλιστα δήλωσε το Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής γίνεται παρά τω πρωθυπουργώ.

«Πρέπει να απλοποιούμε τις διαδικασίες. Αναλαμβάνει πρωτεύοντα ρόλο υπό την εποπτεία μου για να περάσουμε στη νέα εποχή και να βοηθήσουμε τους πολίτες. Το να φτιάξουμε κράτος σημαίνει μεταξύ άλλων να βοηθήσουμε τους πολίτες», σημείωσε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here