Ο οίκτος σκότωσε την άτυχη γυναίκα στην Καρδίτσα

Ψυχασθενής ειναι ο 54χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε την ηλικιας 51 ετών σύζυγό του χτες στις 19 το βράδυ, στο χωριο Αγναντερό  της Καρδίτσας.

Οι δύο κόρες του, 31 και 17 ετών, είχαν φύγει απο καιρό για να γλιτώσουν απο τα βίαια ξεσπάσματά του, καθώς νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές μόνο για μικρά χρονικά διαστήματα. Και η σύζυγός του είχε αναγκασθεί να μετακομισει και έμενε πια με τις κόρες της στην Καρδίτσα, όπου δούλευε ως καθαρίστρια. Ομως τον επισκεπτόταν για να του πηγαίνει φαγητό, να καθαριζει το σπιτι και να παίρνει τα άπλυτά του.

Χτες το βράδυ η άτυχη γυναίκα τον επισκέφθηκε σε αυτο το πλαίσιο και πάλι, για να του πάει φαγητό, αλλά το ζευγάρι καυγάδισε. Πιθανόν αφορμή να σταθηκε ότι εκείνος επέμεινε να ξανασμίξουν και πίστευε οτι «η γυναικα του είχε βρει άλλον». Οι γείτονες άκουγαν τις φωνές της λογομαχίας, ενω απο κάποια στιγμή και μετά άκουγαν ουρλιαχτά και μετά… σιγή. Οταν πήγε η Αστυνομια η γυναικα ειχε ξεψυχήσει και ο δράστης υποστήριζε ότι μολις είχε μπει στο σπίτι και δεν ήξερε ποιος ειχε μαχαιρώσει τη γυναικα του

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here