Ο Μητσοτάκης, μετά την κατακραυγή, «εξήγγειλε», την επόμενη του πακέτου Σταϊκούρα, πρόσθετα, εξίσου ανεπαρκή, μέτρα

Το νέο διάγγελμα Μητσοτάκη, απλά επιβεβαίωσε την προχειρότητα και την ανικανότητα της κυβέρνησής του να σχεδιάσει ένα στιβαρό, οριζόντιο πρόγραμμα στήριξης των ανθρώπων της εργασίας και της οικονομίας.

Μία μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση του δεύτερου πακέτου μέτρων από τον υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, ο κ. Μητσοτάκης άδειασε κυριολεκτικά τον εαυτό του και τον υπουργό του, εξαγγέλλοντας πρόσθετα μέτρα, εξ ίσου όμως πρόχειρα αποσπασματικά και ανεπαρκή, που δεν ανταποκρίνονται στη σοβαρότητα της κατάστασης και της κρίσης.

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ανθεώρηση του προυπολογισμού, και πρόσθετα μέτρα 3 δις, ενώ όπως είπε το επίδομα των 800 ευρώ έως τις 30 Απριλίου, που αρχικά προορίζονταν για τους εργαζόμενους των οποίων οι επιχειρήσεις έκλεισαν υποχρεωτικά, θα δοθεί και σε εργαζόμενους των οποίων οι επιχειρήσεις όπου εργάζονται επλήγησαν, χωρίς να διευκρινίζει εάν αυτό σημαίνει ότι θα πληρωθούν και τον μισθό τους ή μόνο το επίδομα αυτό.

Επίσης ξεκαθάρισε ότι το δώρο Πάσχα θα δοθεί από τους εργοδότες ενώ δώρο Πάσχα θα δοθεί και στους γιατρούς και εργαζόμενους του ΕΣΥ!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here