Ο Μητσοτάκης, η Μαρέβα, το ταξίδι σε Πάρο, Αντίπαρο και Επίδαυρο και το στρατιωτικό ελικόπτερο-Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Διαστάσεις πρωτοφανούς σκανδάλου παίρνει το ταξίδι του πρωθυπουργού σε Πάρο, Αντίπαρο και Επίδαυρο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιο του, να ζητά εξηγήσεις για το εάν ο Κ. Μητσοτάκης και η σύζυγός του μετακινήθηκαν στα μέρη με στρατιωτικό ελικόπτερο.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει δύο ερωτήματα:

– Ισχύει ότι μετέβη με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Πάρο – Αντίπαρο για ταξίδι αναψυχής;

– Ισχύει ότι μετέβη εν συνεχεία από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο επίσης με στρατιωτικό ελικόπτερο για να παρακολουθήσει παράσταση;

Ο Πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει και τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των διακοπών του. Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, για να απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας.

Περιμένουμε απαντήσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.

Το ταξίδι στη Πάρο και το σινούκ

Αίσθηση, άλλωστε, έχει προκαλέσει το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες τα κυβερνητικά ΜΜΕ διαφήμιζαν με πηχυαίους τίτλους τόσο τη συνάντηση του ζεύγους Μητσοτάκη με τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του, με χαμογελαστές φωτογραφίες, βερμούδες και… ελληνικά διαβατήρια σε πρώτο πλάνο, αλλά και τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού και της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Επίδαυρο. Χωρίς, φυσικά, να διατυπώνονται ερωτήματα για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί «μίνι απόδραση» σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο σε πολλά επίπεδα. Προφανώς επειδή κυνηγούσαν να μάθουν (όπως έκαναν τα «Νέα» που βρισκόταν ο Αλ. Τσίπρας το… προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένα στρατιωτικό ελικόπτερο Σινούκ απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Πάρου. Η «Εφ.Συν.» ρώτησε επισήμως το υπουργείο Άμυνας για το ποιοι ήταν οι επιβάτες, όμως απάντηση δεν λάβαμε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here