Ο μεγάλος περίπατος μιας αναπηρικής τουαλέτας

Του ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Άει κατουρηθείτε ρε ανάπηροι, κι εσείς και οι συχνοουρίες σας!

Οι δυο φωτογραφίες με απόσταση τριών ημερών μιλάνε από μόνες τους. Για να μη μας τα πούνε όμως αυτές ας τα διαβάσουμε γραμμένα – μέσα κοινωνικής δικτύωσης – από τον εκπρόσωπο της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών κ. Αν. Ρέλλα:
Παιδιά, αποκαταστάθηκε το ζήτημα! Η αναπηρική λαθρο-τουαλέτα του ΤΡΙΑΝΟΝ έφυγε. Η θέση που καταλάμβανε είναι ελεύθερη για παρκάρισμα. 200 € πρόστιμο για τον κινηματογράφο Τριανόν και άλλα τόσα για τις Νύχτες Πρεμιέρας, επειδή είχαν το θράσος να φροντίσουν για την προσβασιμότητα στην ανακούφιση των αναπήρων θεατών, ένα μεγάλο Μπράβο στον δήμο Αθήνας και τον δήμαρχο κ. Μπακακογιάννη για την υπεύθυνη στάση του.
Το μόνο που απομένει: Κι οι ανάπηροι/ες, τώρα, πού διάολο θα κατουράνε;
Απάντηση: Σιγά το πρόβλημα, όχι μόνο μια μα δύο οι (αυτονόητες) λύσεις του: Να κατουράνε στα σπίτια τους, στην περίπτωση δε συχνοουρίας ή ακράτειας – κάμποσες αναπηρίες τα χουν αυτά τα θεματάκια – να τα κάνουνε πάνω τους.
Άει κατουρηθείτε ρε ανάπηρα λαμόγια – θα μπορούσε να πει κάποιος ευερέθιστος ο οποίος δε διαθέτει όπως π.χ. ο δήμαρχος Αθηναίων την πρέπουσα αστική ευγένεια – γιατί μας τα χετε πρήξει με τις ανάγκες σας…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here