Ο Μάνος θέλει περισσότερο έλεγχο και ..βούρδουλα από τη τρόικα!

Αυστηρότερο έλεγχο και επιβολή μέτρων στην Ελλάδα, απαιτεί από τα στελέχη της τρόικας που ασκούν την αυξημένη εποπτεία της Ελλάδας μετά το τέλος του μηνημονιακου προγράμματος, απαιτεί ο πρώην γκουρού του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα Στ, Μάνος.

Με ανάρτησή του στο facebook, υποστηρίζει ότι οι Ευρωπαιοι έπαψαν να ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τονίζει πως εάν δεν ικανοποιηθεί με τον έλεγχο, θα ζητήσει να αντικατασταθούν τα στελέχη της τρόικας, με άλλα!

Αναφέρει ο Στ. Μάνος:

Δεν γνωρίζω αν τις αναρτήσεις μου στο facebook τις διαβάζουν εργαζόμενοι σε ευρωπαϊκές πρεσβείες. Ελπίζω να τις διαβάζουν, επειδή η σημερινή απευθύνεται κυρίως σε αυτούς.

Τις επόμενες εβδομάδες θα έλθει στην Ελλάδα κλιμάκιο της τρόϊκα για να συντάξει την έκθεση ενισχυμένης εποπτείας.

Εντύπωσή μου είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό οι Ευρωπαίοι έχουν πάψει να πολυενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Τη δουλειά τους κάνουν, τα δικά τους συμφέροντα εξυπηρετούν. Έχω όμως και την εντύπωση ότι όσοι έρχονται εδώ να «εποπτεύσουν» παραγνωρίστηκαν με τους εποπτευόμενους.

Ως Έλληνας που θέλει το συμφέρον της Ελλάδας απαιτώ από τους επόπτες πλήρη, λεπτομερή και αντικειμενική περιγραφή της κατάστασης μας. Και ας πατήσουν κάλους. Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς. Ως Έλληνας θέλω την πλήρη αλήθεια και μόνο αυτή.

Θα περιμένω την έκθεση του Ιανουαρίου. Αν δεν ικανοποιεί τα πιο πάνω κριτήρια, θα προτείνω να αντικατασταθούν όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα ως μέλη της τρόϊκα με άλλους. Να μη ξαναπατήσουν εδώ. Δεν θα χαίρουν εμπιστοσύνης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here