Ο Λοβέρδος και επίσημα… δελφίνος στο ΚΙΝΑΛ

O Ανδρέας Λοβέρδος, μέσω της ΕΡΤ, ανακοίνωσε επισήμως και για πρώτη φορά ανοιχτά ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, όταν και όποτε τεθεί θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, υποστήριξε ότι «μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον της παράταξης», ενώ σχολιάζοντας την κριτική που του έχει ασκηθεί για «δεξιά πτέρυγα του ΚΙΝΑΛ» είπε ότι «κανένας δεν με έχει κοιτάξει στα μάτια να μου το πει αυτό».

Άσκησε εμμέσως πλην σαφώς κριτική στην ηγεσία της Φώφης Γεννηματά, επαναλαμβάνοντας ότι στόχος είναι ο υπερδιπλασιασμός των ποσοστών του κόμματος.

«Το κόμμα μου το δικαιούται από την ιστορία του και από αυτά που μπορεί να δώσει, να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του. 8% στις εκλογές του 2019, αγκιστρωμένοι στο 6-7% στις δημοσκοπήσεις. Όταν είσαι στο 6% ο άλλος θέλει να σε καταπιεί .Θέλει να τον βοηθήσεις να σε καταπιεί» σημείωσε σχετικά με τις προοπτικές συμμετοχής του ΚΙΝΑΛ σε ένα μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα.

Επανέλαβε δε ότι «για το ΚΙΝΑΛ η ΝΔ είναι ιδεολογικός αντίπαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ που τραυμάτισε και διέσυρε την έννοια του προοδευτισμού, είναι υπαρξιακός αντίπαλος».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here