Ο Κυρανάκης υπερασπίζεται ακροδεξιό «μπάρμπεκιου κατά της λαθρομετανάστευσης»

Το είδαμε κι αυτό. Ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Κυρανάκης αντιδρώντας σε όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Γιαννούλης, έσπευσε να υπερασπισθεί χωρίς μέτρο, το μπάμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ που διοργανώνουν οι Ενωμένοι μακεδόνες», ενάντια στην λαθρομετανάστευση όπως λένε, στα Διαβατά!

|Σε ποια κατηγορία του Ποινικού Κώδικα εντάσσονται οι αποτρόπαιες πράξεις όσων ψήνουν χοιρινό και καταναλώνουν αλκοόλ επιδεικτικά έξω από προσφυγικές δομές. «Είναι ντροπή και κτηνωδία, και πρέπει να καταγγέλλεται από κάθε Έλληνα πολίτη» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννούλης.

Ο κ. Κυρανάκης όμως είχε απάντηση: «Στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και η υπό κάποιες προϋποθέσεις η κατανάλωση αλκοόλ. Δεν μπορεί υπήκοος τρίτης χώρας να έρθει και να επιβάλλει τους δικούς του όρους. Είναι απαράδεκτη η δήλωση που κάνατε κύριε Γιαννούλη. Διότι περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε Έλληνας πολίτη. Αναφέρεστε σε κατανάλωση φαγητού και ποτού από Έλληνες πολίτες και την κατακρίνεται ως απαράδεκτη. Από πού και ως που θα πρέπει να περιορίζεται και με βάση ποια λογική;».

Ποιους υπερασπίστηκε ο Κυρανάκης

Μισαλλόδοξη ρητορική, σοβινιστικά συνθήματα και ακροδεξιές παρεμβάσεις, όπως τα ρατσιστικά μπάρμπεκιου, το pride ετεροφυλοφιλίας και αγώνες paintball για λόγους «μαχητικής ετοιμότητας», αποτυπώνουν ανάγλυφα το πολιτικό προφίλ των «Ενωμένων Μακεδόνων». Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές το συγκεκριμένο μόρφωμα αποπειράθηκε να συμμετάσχει, όμως, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε το αίτημα για τυπικούς λόγους, κάτι που ίσχυσε και για το δημοτικό συνδυασμό της Χρυσής Αυγής.

Στις 6/10 διοργάνωσαν το πρώτο straight pride κατά τη διάρκεια του οποίου μοιράστηκαν παιχνίδια και γραφική ύλη σε μικρά παιδιά. Η εκδήλωση έληξε με μερίδα των παρευρισκομένων να ψέλνει τον εθνικό ύμνο. «Στην εκδήλωση τονίστηκαν και αναλύθηκαν τα προβλήματα της υπογεννητικότητας, του δημογραφικού, της οικονομικής κρίσης και του λαθρομεταναστευτικού- ενώ δηλώθηκε ότι ως αντίβαρο στις δράσεις των ΜΚΟ από εδώ και πέρα έμπρακτη στήριξη θα παρέχεται σε επίσημους Ελληνικούς φορείς από τους Ενωμένους Μακεδόνες. Μετά το πέρας των ομιλιών μοιράστηκαν παιχνίδια και γραφική ύλη σε μικρά παιδιά, ενώ μερίδα των παρευρισκομένων στο τέλος της εκδήλωσης μετέβηκε στην πλατεία της Αριστοτέλους και έψαλε τον εθνικό ύμνο μέσα στην καρδιά της πόλης» σημειωνόταν στη σχετική ανακοίνωση.

Ιδού πως απάντησαν οι ίδιοι στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και βγάλτε τασυμπεράσματά σας:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here