Ο κορωνοϊός σαρώνει τη χώρα αλλά η κυβέρνηση αγοράζει περιπολικά

Δεκάδες νέα περιπολικά και μηχανές παρέλαβε η ΕΛΑΣ την Τετάρτη, την ώρα που το ΕΣΥ βρίσκεται στα όριά του εν μέσω κορονοϊού, με τις ΜΕΘ ασφυκτικά γεμάτες και τις καταγγελίες των υγειονομικών για τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Πρόκειται για μία ακόμα μεγάλη παραλαβή οχημάτων και μηχανών από την αστυνομία, μία από τις πολλές που πραγματοποιήθηκαν μέσα στην πανδημία.

Ενώ το τέταρτο κύμα της πανδημίας σαρώνει την Ελλάδα με δεκάδες θανάτους καθημερινά, η Ελληνική Αστυνομία, παραλαμβάνει οχήματα για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο, την αστυνόμευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμου Νέας Οδού, αλλά και για την μεταφορά ασθενών με Covid-19 (του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας ή πολιτών άραγε και γιατί να μη διατεθούν στο ΕΣΥ;), ύψους άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ που αποσπάστηκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό και τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιλέγει και πάλι να ενισχύσει την Ελληνική Αστυνομία, πιστή στο περιβόητο δόγμα «νόμος και τάξη», ενώ, όπως καταγγέλλουν υγειονομικοί και εκπαιδευτικοί, καταγράφονται τραγικές ελλείψεις στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Υγείας.

Τα νέα οχήματα που θα ενισχύσουν τον στόλο της ΕΛΑΣ παρέλαβε σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα, παρουσία του γγ Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, και του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου, Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here