Ο Κακλαμάνης ψηφίζει Παυλόπουλο για ΠτΔ

Την άποψη ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος θα μπορούσε να επανεκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, εξήγησε πως «όταν έχεις έναν άνθρωπο, που ιδεολογικά προέρχεται από την παράταξή σου και μπορείς να τον εκλέξεις με 240 ψήφους, δεν χρειάζεται να ψάχνεις γι’ άλλον».

Επισήμανε ότι σε περίπτωση που ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο υποψήφιος δεν θα χρειαστεί τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτήρισε «απολύτως επιτυχημένη» τη θητεία του Παυλόπουλου και συμπλήρωσε με νόημα ότι «από τα ονόματα που κυκλοφορούν για τη θέση του Προέδρου κανένα δεν υπερτερεί σε οτιδήποτε του κ. Παυλόπουλου» διευκρινίζοντας ότι δεν τον ενοχλεί που έχει προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δύο γυναίκες τα ονόματα των οποίων ακούγονται για τη θέση της Προεδρίας λέγοντας ότι η κ. Δαμανάκη προέρχεται από την Κεντροαριστερά, ενώ η Α. Σακελλαροπούλου ήταν υπέρ της υπογραφής του διατάγματος για τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης από τον ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Ιούνιο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here