Ο εικαστικός Περικλής Πραβήτας ανοίγει για πρώτη φορά το εργαστήριό του στο κοινό

«Ανθεστήρια»: Έχοντας ως τίτλο την ομώνυμη τριήμερη γιορτή με την οποία οι Αθηναίοι τιμούσαν στα σπίτια τους και όχι σε ναούς τον κύκλο της ζωής, ο εικαστικός Περικλής Πραβήτας ανοίγει για πρώτη φορά το προσωπικό του εργαστήριο στο κοινό.

Από τις 5 Μαίου και για 3 μόνο ημέρες,  στην οδό Φθιώτιδος 27, στους Αμπελόκηπους, παρουσιάζεται η τρέχουσα αλλά και παλαιότερη δουλειά του καλλιτέχνη, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα στον ίδιο τον χώρο εργασίας του.

Ο Περικλής Πραβήτας συστήνεται στο κοινό της Αθήνας, εκθέτωντας τις συνθέσεις του πλάι πλάι με τις σημειώσεις-συνθέσεις που βρίσκονται στα ράφια, λίγο πριν γίνουν και αυτές έργα. Ο χώρος του εργαστηρίου αποτελεί το πλαίσιο στο οποίο δημιουργεί και η παράλληλη έκθεση των έργων με τα υλικά τους, θέτει ένα ερώτημα σχετικά με το τι είναι ολοκληρωμένο και τι όχι.

Ο Περικλής Πραβήτας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1982 . Σπούδασε μαρμαρογλυπτική στην Καλών Τεχνών της Τήνου και στην συνέχεια γλυπτική στην ΑΣΚΤ. Έχει εργαστεί στο θέατρο, στην αναστήλωση του Παρθενώνα και σε εικαστικά καλλιτεχνικά projects. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Περικλής Πραβήτας
~ άνοιγμα εργαστηρίου στο κοινό ~

Εγκαίνια 5 Μαϊου στις 20.00
Έκθεση 6 & 7 Μαϊου | 11.00 – 23.00 | Είσοδος Ελεύθερη
Φθιώτιδος 27, Αμπελόκηποι

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here