Ο γιός του αδικοχαμένου εικονολήπτη ξεσπά κατά του δημάρχου Καλαμάτας: «Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει»

Την έντονη αντίδραση του γιου του αδικοχαμένου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, προκάλεσε η δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, πως το έθιμο του σαϊτοπόλεμου δεν θα απαγορευθεί.

Ο Νεκτάριος Θεοδωρακάκης τον κατηγορεί πως αντί να ενδιαφερθεί για την ασφάλεια όσων παρακολουθούσαν την εκδήλωση, εκείνος περιόδευε.

Συγκεκριμένα, ο γιος του άτυχου εικονολήπτη έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα εξής:

«»Κύριε» Νίκα αυτή η δήλωση δε σας τιμά καθόλου. Οι κορδελίτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και η οικογένειά μου. (…) Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει. Στο DNA των Μεσσήνιων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα (…) Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδεύετε και να μην ενδιαφερθείτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα. Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα.

Καλή επιτυχία «κύριε» δήμαρχε στις προσεχείς εκλογές.

Με λύπη για τις δηλώσεις σας και την στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου.»

Ο κ.Παναγιώτης Νίκας, τον οποίο η ΝΔ υποστηρίζει ως υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, είχε δηλώσει μετά το δυστύχημα ότι το έθιμο του σαϊτοπολέμου δεν θα απαγορευτεί, γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις», ενώ τόνισε την ανάγκη να ληφθούν μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά, κάτι που όμως δεν έχει γίνει ως τώρα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here