Ο Γιώργος Τσιρώνης αποχαιρετά τον Σπύρο Δραβίλα

«Ο Σπύρος θα ζεί για πάντα στη καρδιά και το μυαλό μου, τώρα πια, πάντα ελεύθερος», αναφέρει ο Γιώργος Τσιρώνης, στο γραπτό χαιρετισμό του προς τον φίλο και αδερφό του Σπύρο Δραβίλα. Στο κείμενο που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Indymedia,  ο Γ. Τσιρώνης, μ’έσα από τον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ στέλνει επίσης χαιρετισμούς στους φυλακισμένους συντρόφους και τους εύχεται καλή λευτεριά και καλή αντάμωση.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του έχει ως εξής:

«Ενας κύκλος 9 χρόνων ελευθερίας στην παρανομία κλείνει ίσως με τον χειρότερο τρόπο. Το θάνατο του αδερφού Σπύρου Δραβίλα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και να ευχηθώ κουράγιο στην οικογένεια του. Ο Σπύρος θα ζει για πάντα στην καρδιά και το μυαλό μου, τώρα πια για πάντα ελεύθερος. Όπως επίσης στην καρδιά και το μυαλό μου θα βρίσκονται όσοι παραμένουν κυνηγημένοι στα αχαρτογράφητα μονοπάτια της ελευθερίας. Καλή δύναμη αδέρφια…

»Τέλος, μέσα από το κελί του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ, στέλνω τους χαιρετισμούς μου στους φυλακισμένους συντρόφους και τους εύχομαι καλή λευτεριά και καλή αντάμωση.

»Υ.Γ. Ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων σε αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια είτε εν γνώσει τους είτε εν αγνοία τους με βοήθησαν και μου χάρισαν στιγμές χαράς, ευτυχίας και συντροφικότητας.

Γρηγόρης Τσιρώνης»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here