Ο Γιαννακόπουλος διαλύει τον Παναθηναϊκό-Η ήττα στη Πόλη και η εξευτελιστική τιμωρία με το λεωφορείο-Ποιοί παίκτες αντέδρασαν

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις, έχει προκαλέσει  η απαράδεκτη, αψυχολόγητη, πρωτοφανής απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να τιμωρήσει την ομάδα για την κακή εμφάνιση, την τρίτη σερί ήττα από την Φενέρ Μπαχτσέ και τον αποκλεισμό της από το φάιναλ φορ, ακυρώνοντας τα αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής και υποχρεώνοντας όλη την ομάδα να επιστρέψει στην Αθήνα από την Κων/πολη με λεωφορείο!

Πρόκειται για μια θλιβερή πράξη εξευτελισμούτων παικτών, του προπονητικό τιμ και των φροντιστών, ενδεικτική του ήθους των παραγόντων του ελληνικού αθλητισμού. Η απαράδεκτη ενέργεια του Δ. Γιαννακόπουλου, προσβάλει όχι μόνο τους παίκτες του ΠΑΟ αλλά ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό.

Αντι να τους επιβάλει πρόστιμο, όπως θα είχε δικαίωμα, τους υποχρεώνει σε μια ταπεινωτική και κουραστική επιστροφή, εν είδει παραδειγματισμού. Είναι μια απόφαση που ουσιαστικά διαλύει την ομάδα και όποιες πιθανότητες είχε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη  προκάλεσε έντονη αντίδραση. Ωστόσο μόνο 4 παίκτες του ΠΑΟ αρνήθηκαν να υπακούσουν στην εντολή του και αποφάσισαν να μην επιστρέψουν με λεωφορείο.

Οι Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνης Φώτσης διαχώρισαν την θέση τους κατέβηκαν από το πούλμαν και θα επιστρέψουν μόνοι τους αεροπορικώς από την Κων/πολη με δικά τους έξοδα.

Ηδη οι παίκτες απειλούνται με ποινή και τιμωρία ακόμη και διακοπή συμβολαίου από τον ανεδκιηγητο πρόεδρο του μπασκετικού Παναθηνϊκού που θέλει δυστυχώς, να αναλάβει και τα ηνία του ερασιτέχνη!

Με την κατάσταση να είναι τεταμένη πλέον, αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες και ημέρες στο «πράσινο στρατόπεδο», αφού κι οι τέσσερις είναι βασικότατα στελέχη της ομάδας, η οποία έχει μπροστά της τα playoffs με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here