Ο Διονυσίου «χτύπησε» με το καθρεφτάκι του ΙΧ του έναν αστυνομικό και έφαγε μήνυση

«Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό» δήλωσε ο τραγουδιστής Στέλιος Διονύσιου, που πέρεσε τη νύχτα στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Αμπελοκήπων μετά από επεισόδιο με αστυνομικούς.

Ο ίδιος ειπε

«Χτες το απόγευμα ένιωσα μια αδιαθεσία και θέλησα να πάω  στο νοσοκομείο που βρίσκεται ο γιατρός μου, στην Αθηναϊκή Κλινική»

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς επιχείρησε να περάσετι την κορδέλα που είχε κλείσει την λεωφόρο Βασ. Σοφίας στη συμβολή της με την οδό Δορυλαίου, στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας. Ο τραγουδιστής έκοψε την κορδέλα παρόλο που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν οι άνδρες ασφαλείας και προσπάθησε να περάσει αγνοώντας τις οδηγίες τους. Τότε σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και των αστυνομικών, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο τραγουδιστής μπήκε στο ΙΧ του να απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον καθρέπτη του έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί.

Ο  αδερφός του Άγγελος, είπε:

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τα πράγματα δεν συνέβησαν έτσι όπως παρουσιάζονται. Ο Στέλιος ήθελε να πάει στην Αθηναϊκή Κλινική γιατί δεν αισθανόταν καλά».

Μετά την προσέλευση και των δύο πλευρών στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, ο αστυνομικός κατέθεσε μήνυση εναντίον του τραγουδιστή στο πλαίσιο του αυτοφώρου (απείθεια, εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here