Ο Χρυσοχοΐδης σπεύδει να προκαταλάβει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του 27χρονο στον Βόλο-Τι φοβάται; -Αποδοκιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αλγεινή εντύπωση και πολλά εύλογα ερωτηματικά προκαλεί η σπουδή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να προκαταλάβει την έκθεση του ιατροδικαστή σχετικά με τις συνθήκες και τις αιτίες θανάτου του 27χρονου ακτιβιστή στον Βόλο, ασκώντας εκ των προτέρων κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και αρκετά μέσα ενημέρωσης. Ο 27χρονος πριν 20 ημέρες, είχε πέσει θύμα άγριο ξυλοδαρμού από ΜΑΤ στο Βόλο ενώ συμπαραστέκοντας σε συλληφθέντες κατά την πορεία ενάντια σε εργοστασιο καύσης απορριμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ Κουμουνδούρου απαντά πως θα τοποθετηθεί μετά την ολοκλήρωση των ερευνών και κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείο ότι έχει χάσει την ψυχραιμία της.

 

Το υπουργείο κάνει λόγο για «αθλιότητα, ασύστολο ψέμα» από «ιστοσελίδες και έντυπα που εκφράζουν ή πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο», ενώ σφυρίζει αδιάφορα στο θέμα του βασανισμού του Β.Μ. από αστυνομικούς μιλώντας απλά για «καταγγελία».

Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους

Απαντώντας στον Μιχάλη  Χρυσοχοΐδη, ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι το υπουργείο «έσπευσε να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών».

Ο Γιάννης Ραγκούσης διευκρινίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για τον θάνατο του 26χρονου και πως θα τοποθετηθεί μετά την ολοκλήρωση των ερευνών.

«Προφανώς στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Κατανοητοί οι λόγοι» προσθέτει ο κ. Ραγκούσης.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ

Σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που ουσιαστικά έσπευσε να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν έκανε, ουδεμία επίσημη δήλωση για τον τραγικό θάνατο του 27χρονου νέου στο Βόλο, περιμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργούν οι αρμόδιες αρχές.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα τοποθετηθούμε.

Προφανώς στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Κατανοητοί οι λόγοι.

Παρά τη γενικευμένη κατακραυγή για το Χουντονόμο τους, συνεχίζουν να πορεύονται στον κατήφορο ενός νεογκεμπελικού τύπου προπαγάνδας.

Διαρκώς κατασκευάζουν προβοκάτσιες εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με στόχο τη συκοφάντηση.

Και αυτήν τη φορά θα αποτύχουν οικτρά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here