Ο Χρυσοχοΐδης «κουνάει το δάχτυλο» σε δημοσιογράφο: «Δεν είστε συνήγορος του πολίτη»-Τι θέλει να κρύψει (βίντεο)

Ο  υπ. Δημόσιας Τάξης (κατ’ ευφημισμόν «Προστασίας του πολίτη»),απειλεί και απαξιώνει δημοσιογράφο που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της και τον ρωτά για περιστατικά αστυνομικής βίας κατά διαδηλωτών που έχουν συλληφθεί. Ο κ. Χρυσοχοίδης, υποδεικνύει  πώς θα κάνουν τη δουλειά τους και τι, κατά τη γνώμη του, «επιτρέπεται να ρωτούν».

Στη συνέντευξή του στο Mega, μετά την κατακραυγή για την απόπειρα περιορισμού των δημοσιογράφων που καλύπτουν διαδηλώσεις, όταν κάπως επέμεινε η δημοσιογράφος στο ερώτημα για τη βίαιη σύλληψη φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης έσπευσε να της υποδείξει πως «δεν είναι συνήγορος του πολίτη» για να μιλάει γι’ αυτά τα θέματα….

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε αναλυτικά για τη συνέντευξη Χρυσοχοϊδη στο Mega, και τι προβλέπει συγκεκριμένα το «σχέδιο» για τις διαδηλώσεις.

Τι θέλει να κρυψει ο κ. Χρυσοχοίδης; Μα εικόνες σαν αυτήν, με σιδερόφρακτα ΜΑΤ να συλλαμβάνουν και να ρίχνουν στο δρόμο, φοιτητές επειδή τόλμησαν να διαμαρτυρθούν και να διαδηλώσουν. Το αστυνομικό κράτος της δεξιάς στα καλύτερά του. Και εδώ δεν έχουν θέση οι δημοσιογράφοι και η καταγραφή των γεγονότων. Γι αυτό και θέλει να του μαντρώσει. Για να μην βλέπουν και να μην καταγράφουν την αυθαίρετη αστυνομική βία.Οσοι την βλέπουν και την καταγράφουν…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here